2777
2789
عنوان

ضامن نشین حتی دوست و خانواده نزدیک

435 بازدید | 14 پست

یه خانم سن بالا برای دوست صمیمی دخترش که چندین بار پول از مبالغ پایین تا بعد بالا قرض گرفته بوده و بعد هم پس داده سر جریاناتی رفته وکالت داده و ۹۰۰ میلیون چک ضمانت هم داده و دختره فرار کرده و خونه رو فروخته و چک رو هم با یه رباخور که شغلش طلا فروشیه نقد کرده

خونشون رو از دست دادن تو این سن

ماشین و طلاهاشونم دادن برای رباخوره

و الان حدود ۴۰۰ میلیون دیگه مونده تا صاف کنن

هیچ وقت برای کسی ضامن نشین

ممنون که گفتی واقعا ادم باید هر ردز،چشم و گوشش رو بلز کنن تا هنچین اشتباهات مرگباری نکنه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در هر صورت ضامن باید پرداخت کنه....

پول داری ضامن شو

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞

شوهرم ضامن زیاد شده یه بار حسابشو مسدود کردن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

هیچ آدم عاقلی ضامن چنین مبلغی نمیشه اونم برای دوستتت باز فامیل باشه دستت به جایی بنده

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من برای برادرم و پدرم با جون و دل ضامن می‌شم چون هر اتفاقی که می‌افته اصلاً زیر حرفشون نمی‌زنند و تا قرون آخر پول گرفتن رو برمی‌گردونن ولی برای کس دیگه نه نه برای دوست نه حتی برای خواهرم چون شوهر خواهرم آدم بد حسابیه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

دوست صمیمی دخترش دوره خبمن برای فامیل و دوست صمیمی خودم ضامن شدمشکر خدا چیزی نشده تا الان باید طرفو ...

چندین سال رفت آمد داشتن و هر چند وقتی مبلغی قرض میگرفته و برمیگردونده تا اعتماد رو جلب کنه