2777
2789
عنوان

بچه ها مشکوکم بش

415 بازدید | 24 پست

دوس پسرم دیشب جواب زنگامو نداد

الان بش زنگ زدم خواب بود جواب داد

بش گفتم کجایی چرا جواب ندادی دیشب 

گفت ‌پارتی مهموتی(همیشه همینطوری جواب میده حتی اگ سرکار باشه)یهو صدا ی خانم اومد حس بدی پیدا کردم

بش گفتم صدای کی بود گف مامانم

اما هیچ وقت جلو مامانش بام حرف نمیزد

تصویری هم گرفتمش 

ولی باز حس میکنم ویلایی چیزی بوده🫤🫤🫤

چیزی ازش ندیدم ولی نمیتونمم بش اعتماد کنم

ی وقتایی حس میکنم باید برم تراپی 

ولی باز میگم مشکل من نیس 

وقتی ی سوال ازش میپرسم ب جای درست جواب دادن حالا ب شوخی هم میگه با دخترام یا پارتی مهمونیم فکر ادم درگیر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ خودش گفته پارتی بوده اعتراف از این واضح تر این کیس اصلا مناسب نیست از من گفتن 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

دیگ خودش گفته پارتی بوده اعتراف از این واضح تر این کیس اصلا مناسب نیست از من گفتن

اخه همش این مدلی جواب میده حتی اگ سرکار باشه ک من جیغ جیغ کنم سرش ولی خب واس همین جوابش باز ذهنم درگیره 

من موندم دخترا چی تو اینا میببنن ادامه میدن بعد میگن بهمون آسیب زد و فلان خود یارو داره میگه من چیم و کیم

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

میدونم بابا انقد دیدم اطرافم شوهرا ب زناشون خیانت کردن هیچ وقت ب ی مرد اعتماد ندارم

خب پس زیادی بهش اعتماد نداشته باش و حساب باز نکن که اگه یهو چیزی ازش دیدی خیلی بهم بریزی.انتظار هر چیزی رو داشته باش.

اخه همش این مدلی جواب میده حتی اگ سرکار باشه ک من جیغ جیغ کنم سرش ولی خب واس همین جوابش باز ذهنم درگ ...

عزیزم ایشون آدم درستی نیست کاملا واضح اگر ذره ای برات ارزش قائل بود همچنین جوابی نمی‌داد 

مثل خر موندم تو گل

خودت جواب سوالت رو میدونی

راه چاره هم میدونی

ولی ازش فرار میکنی چون تلخ بنظر میاد

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
پسری ک پارتی و اینجور جاها میره ک صد در صد هم داخل اون پارتی چیزای الکلی مصرف میکنن و جنس مونث هم هس ...

عزیزم من نگفتم پارتی میره میگم همیشه وقتی میپرسم کجایی میگه پارتی در صورتی ک سرکاره واس این ک من حرص بخورم 

اینطور میگه