2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه،وقتی یکی خوشبخته مگه مریضه فکر طلاق کنه،اونی که طلاق میگیره کلللیی مشکلات براش پیش میاد

خب بالاخره ی وقتایی ب مشکل هم برمیخورن دو طرف ک اون لحظه من فقط ب طلاق فکر میکنم دوست دارم از شرش راحت شم ولی بعد اوکی میشم

ی سرش مشکل پیش میاد ک از طرف متنفر میشی ک اون لحظه دلت میخواد فقط طلاق اصلا از شرش خلاص شی

خب نباید آدم تصمیم احساسی بگیره

اینطوری که سنگ رو سنگ بند نمیشه

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
خوشی زده زیر دلتون اگر تا سن بالا مجرد بودید و تنهایی طولانی و تجربه کرده بودین قدر همسر و زندگی مش ...

اون نمیدونه عشقم من دارم تمام تلاشمو میکنم ولی اون هر روز با ی چی تر میزنه 

مشکلتون چیه ؟

انگار عادی شدم براش ... اهمیت نمیده بم ب دوستاش بیشتر اهمیت میده حاضره با اونا بیرون باشه با من ن ...فقط موقع خوابش خوش خلقه 

موقعی ک خوابم و خسته خیلی بیدارم میکنه برای خواسته نا ب جاش حتی اگه هفت صب باشهمریض باشم مثلا دو هفته سه هفته یبار همش برمیگرده میگه فیلم بازی میکنی

خواهرمو دو ماهه از دست دادم البته از لحاظ روانی یعنی اوکی بود بدلایلی الان دیوونه شده و عقلش سرجاش نیست خیلیییی درگیرم کرده و مدادم گریه میکنم البته ن پیش شوهرم ولی متوجه میشه و دعوام میکنه