2777
2789
عنوان

تنوع طلب

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 26 پست

قدر چیزای که دارین بدونی فقط به خوبیها نگاه کنین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین درمانگر خداونده از رحمت خداوند کمک بخوایین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

دعا کنین

من یه خردادیم یعنی چی؟

بابا اینا همش مزخرفه خردادی اینجوریه،مردادی اینجوریه

بنظر من شما اینجور چیزا رو خوندین بیشتر تلقین کردین

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

من یه خردادیم یعنی چی؟ بابا اینا همش مزخرفه خردادی اینجوریه،مردادی اینجوریه بنظر من شما اینجور ...

نه من کاری به خردادی بودنم ندارم

اصلن قبل از اینکه بدونم خردادی ها اینجورین من بودمو همه میگفتن

مثلن میرفتم خیاطی بعد خسته میشدم میرفتم کلاس ورزش

هی تنوع

من فکر میکنم تو ایده آل گرا هستی . یعنی یه چیزو یا نمیخوای یا اگه میخوای ته اشو میخوای . همین از این شاخه به اون شاخه پریدنت میتونه تشونه این باشه که در اون جایگاهی که بودی راضی و خوشحال نبودی .حالا یا اون چیزی نبود که میخواستی و اصلا راهو اشتباه رفتی ، یا اینکه انتخابت درست بود ولی چون اون حد اعلای خواسته ات نبود پس رهاش کردی

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
من فکر میکنم تو ایده آل گرا هستی . یعنی یه چیزو یا نمیخوای یا اگه میخوای ته اشو میخوای . همین از این ...

فک میکنم تقریبا همینجوره.بنظرت تا چیزی رو کامل رضایت ندارم استفاده نکنم؟