بچه ها من از حرص دارم میترکم الان امشب رفتیم جاشونو پیدا کردیم، یه آقایی اونجا بود گفت همه همسایهها ازشون شاکین رفتیم یه آقای شبیه لاتا مسئولشون بود، گفتیم داریم اذیت میشیم و اینا، گفت ما قبلا جای دیگه بودیم امسال اومدیم اینجا چاره ای نیست، بلندگوها اینطورین و اینا، دیگه همینه دیدم قبول نمیکنه گفتم من حلالتون نمیکنم، خود امام حسین هم راضی نیست، واگذارتون میکنم به امام حسین اقاعه برگشت گفت باشه، گناهش گردن من! تا مرد هم اینجاست من با خانوم صحبت نمیکنم، وای دیگه خیلی عصبانی شدم و باز جوابشو دادم و اومدم اینور همسرم وایستاد صحبت کردن، زنگ زدم پلیس وایستادم تا بیاد پلیسه اومد باهاش صحبت کردیم گفت به خدا هر شب ۱۵ نفر شکایت داریم از اینا، یه اقای ام اسی با واکر اومده بود حتی شاکی بود و میگیم میگن چشم ولی باز ادامه میداد، باز میگیم بهشون و اینا
فقط خودنمایی، حق میدم که آدما زده بشن از این جماعت، واقعا اینا از هیچی نمیترسن؟ من امشب نفرینشون کردم، همش ذهنم درگیره که یعنی یه ادم چه قدر میتونه احمق باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کارشون که تا ساعت ۲صداشون بلنده حرام ومردم آزاریه بی منطقی خدا وامام حسین(ع) وهر آدم سالمی قبول ندار ...
اره یه بار چند سال پیش زنگ زدم پلیسه گفت خانم یه شبه دیگه تحمل کن، ضمن اینکه عروسی یک شبه اینا ۱۰ شبه دارن اذیتم میکنن وگرنه من الان چند شبه تحمل کردم چیزی نگفتم