2777
2789
عنوان

واقعا تاپیکی دیدم ناراحتم کرد

234 بازدید | 1 پست

یه بنده ی خدایی،تاپیک زده دکتر بچه ام رو زده! رفتم دیدم بنده خدا فقط بارداره و دکتر زده روی شکمش،که بچه تکون بخوره و وضعیتش رو چک کنه.طفلک ترسیده فکر کرده ممکنه بچه ش آسیب دیده باشه.

به جز یکی دو نفر که کمکش کردن یکی چنان بَد و تلخخخخ و گزندههه جوابش رو داد که منِ مجرد بی بچه بجای اون خانم قلبم به درد اومد.خیلی گزنده و بد😭

اون طفلکی کی ادعا کرد فقط خودش مادره و بقیه نیستن؟ چرا انقدر بداخلاق شدیم با همدیگه؟؟؟  یا چرا مثلا منِ نوعی، چون گرفتاری و مشکل تو زندگیم دارم چشم سعادتمندی یکی دیگه رو ندارم و فکر میکنم باید کوبیدش؟؟؟

ملت بعضی ها با وجود داشتن بچه و پروفایل هایی موجه که رو سنگ بذاری آب میشه چنااااااااننن فحش های رکیکی میدن،حرفهای زشتییییی میزننن...💔💔💔💔💔

به خدا خیلی ترسناکه.(قفل میکنم دعوا نشه.موافقید لایک کنید💔)

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

امان از زخم زبون

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن