2777
2789

ما به دورانی بعد خاستگاری تا قبل عقد میگیم نامزدی ینی اومدن خاستگاری جواب مثبت دادیم ولی عقد نکردیم همون روز اول گفتم من ماهانه پول میخام اونم قبول کرد هر ماه برام پول میزنه و میبرتم بیرون سعی میکنه بهترین باشه برام ولی من دوسش ندارم چیکار کنم همش تقصیر زنداییمه اول ازش خوشم میومد اینقد توی گوشم خوند ک قدش کوتاه قدش کوتاهه تا منم حساس شدم از قد کوتاهش بدم میاد البته از من قدش بلند تره اما خب۱۷۰ هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از حسودیش اینجوری گفته وقتی میبینی نامزدت خوبه اصلا این فکرت رو تو ذهنت پرورش نده دختر خوب به فکر آینده باش مطمعن باش به روزی تو زندگی آدم به جایی میرسه که فقط اخلاق براش مهمه نه زیبایی انشاالله بهترین ها برات رقم بخوره

بابا بیخیال همین که ازت بلند تره کافیه 

خالا خوب بود قد بلند بد اخلاق بود ؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

امان از این آشناها که فقط ظواهر براشون اهمیت داره ! 

تا زندگی مردمو خراب نکنند ول کن نیستن ( البته جسارت نباشه منظورم با شخص خاصی نیست ) 

خانم محترم اگه میبنید از لحاظ اخلاقی پسر خوبیه به دلت خودتونم نشسته دیگه به حرف بقیه اهمیت ندید ! 

این روزا پسر خوب کم پیدا میشه