2777
2789

چندجا پرسیدم جوابمو ندادن خانمای که بچه شیرخورداشتن شما بچه ازشیرگرفتین شب سومش بهش شیردادین میگن شیرحسرت .

یه سوال شیر بعدسه روز فاسد نشده یا نمیدونم خراب نشده حالاامشب بدم بهش شیر یا نه بخدا گیچم میترسم مریض بشه😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ن بچه شیردادم ن چیزی امااینو تاحالا نشنیدم شیر حسرت اماااا گذشته ازهمه ی این رسم و رسومات بنظرم امشب ب یاد تشنگی باب الحوائج اقا علی اصغر بهش شیر نده نیت کن ثدابش برسه ب سلامتی بچت همین 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

شب  سوم میشه شیر حسرت. یادمه مادرم میگفت شب سوم نباید شیر بدی.البته...به من نمی‌گفت...به مادرای فامیل میگفت.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

عزیزم تجربه ایی ندارم صرفا چون قسم دادی مجبور شدم وارد تاپیکت بشم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

سلام گلم. من تا حالا نشنیده بودم این اصطلاح رو. ولی به بچه هام یکی دوروز بعد از از شیر کرفتن، طاقت نیاوردم شیر دادم یک روز. بعد از شیر گرفتم. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
میگن حدیث هست بچه ارزومیکنه کاش مادرم یه باردیگ بهم شیربده

کدوم حدیث؟ همه اش الکیِ 

پیرزنا از خودشون میگن

میگن انگشت شصت بچه شیرحضرت فاطمه روشه

اخه تف حضرت فاطمه به روتون بیاد از وقتی بچه منو عادت دادن به انگشت شصت مکیدن از دیگه لب به شیر نمیزنه 

دیگه حساب کاربریای ترکیده از دستم در رفته.بیاین و بخاطر خدا کمتر گزارش بزنید کاشف و گزارش دهنده...است
ممنون ک اومدی خدادلتو شادکنن

زنده باشی گلم همچنین❤️

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵