2777
2789

استارتر جان مطمئن باش پزشك بهترين راه خلو نشون ميده

من خودم معاون فرهنگي دبيرستان دخترونه هستم ما واس بچه ها اول راهكاراي سنتي رو ب دستور پزشك مدرسه توضيح ميداديم بعد ب سراغ شامپو ها ميرفتيم 

حتما مراقبت كن 

عوارض اين ها خيلي زياده

الهم صلي علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوب به این نکات گوش کن 

اول اینکه تمامی لباسها و ملحفه هائی که با بچه ات در تماس بوده رو اگه ماشین دمای 95 درجه داره بریز بشوره یا بجوشون

دوم اینکه وقتی دکتر شامپو داد تمامی افراد خانواده شامپو رو بزنین همزمان

سوم اینکه حتما حشره بوده که تو سرش تخم گذاشته 

سرکه خونگی رونصف نصف با آب مخلوط کن 

بعد از اینکه شامپو زدی و شامپو رو شستی با حوصله بشین شونه رو بزن تو سرکه بمال لای موهاش انقدر تکرار کن که دیگه به شونه چیزی نچسبه

خونه و مبل ها با آخرین درجه جارو برقی بکش و کیسه رو همونموقع بنداز دور

بعد ازاینکه از حموم اوردی سرش خشک کن زیر نور موهاش رو نگاه کن میتونی با یک موچین که استفاده نمی کنی تخم های باقی مونده رو هم بگیری یک پارچه پیش بند مانند بنداز دورش زیرش چیزی بنداز اگه حیاط دارین که چه بهتر

نواحی پشت گوش بیشتر رشک داره 

بعد از یک هفته یا ده روز دکتر میگه دوباره شامپو کنید

حواست حتما به ملحفه و لباسها باشه

چیزی رو که نمی تونی بشوری بزار توی کیسه درش رو محکم ببند و بزار دو هفته هوا بهش نخوره

بگو دکتر سر خودت رو هم چک کنه

پسر گلم 
dimeticon, malathion en permetrine. عزیزم برای بچه بالای ۶ ماه هیچ موردی نداره .. من داروخانه ...

دایمیتکون رو من دختر دائیم که دارو سازه فکر کنم تولیدش با اون هست و واقعا بدون عوارض هست حتما استارتر امتحان کنه

پسر گلم 
حشره کش و می ترسم چند سالش بود دخترتون  پسرم الرژی داره   ولی به موهای خودم حتما می زنم

دختر نکن اینکارو آخه چه کاریه مگه دوا و دکتر نیست حشره کش به سرت نزنی ها یک مادری نمی دونم چی زده بود به سر بچه هاش رفته بودن تو کما دکتر پوستم همینو میگه سرکه و شامپو همین چیزی دیگه ای نزنی ها

پسر گلم 

لیندان برای بچه ها کلا ممنوعه.

پرمترین هم سمه ترجیحا استفاده نکنین. لوسیون دای لیس بگیرید. غیرسمیه و شپشها رو خفه میکنه. دستور استفاده اش توی جعبه اش هست. فقط شونه کردن رو فراموش نکنین. شونه دندانه ریز مخصوص از داروخانه بگیرید و روزی چند بار شونه کنید. نرم کننده به موهاش بزن که باعث میشه تخمها لیز بشن و خود شپش هم لیز بخوره بعد با شونه قشنگ شونه کن و آب بکش

من هم شنیدم سس مایونز خییییلی خوبه 

یکی تو همین سایت تعریف میکرد میگفت کل سرشو سس مالی کرده بود روشو هم با پلاستیک و اینا سفت بسته بود یهو شپشا دیوونه شده بودن و میخواستن فرار کنن و کله ش شلوغ پلوغ شده بود انگار توی سرش حموم عمومی شده باشه 😂😂😂 بعد رفت شست چیزی ازشون نموند

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است