2777
2789
عنوان

برا مرتب شدن خونتون چه ایده هایی دارید که اجرا کردید و راضی بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو تا باکس بزرگ برای سفره هام ..باکس برای کفگیر و ملاقه هام ..برای چنگال سالاد ...یه باکس برای قرص و ...

سلام عزیزم 

من کامنتت رو امروز دیدم 

حالم خوبه الحمدلله 

بدنم کج خلقی میکنه ولی خوبم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سلام عزیزم خداروشکر که بهتری ...ببخش شما کنسر تیرویید داری؟؟

بله 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
منم دارم از نوع پاپیلاری ...عمل کردم و ید گرفتم لنف سنترال گردنمم درگیر بود ...مال شما چه نوعیه؟

الان خوبی عزیزم؟

پاپیلاری خیلی خوبه و درمان راحت داره الحمدلله

من فولیکولارم 

سرتقه

الان خوبی عزیزم؟پاپیلاری خیلی خوبه و درمان راحت داره الحمدللهمن فولیکولارم سرتقه

خداروشکر خوبم فقط الان ۸ ماه از یدم گذشته همچنان غدد بزاقیم ملتهبه و بزاقم خیلی کمه ..هر چی میخورم تو دهنم خمیر میشه با مایعات قورتش میدم ...فولیکولارم درمان پذیره اما اره یکم اذیت میکنه ..انشاالله که کامل و زود خوب بشی عزیزم ..باز خداروشکر کنسرهای تیرویید جزو درمان پذیرترین کنسرها هستن ..

الان خوبی عزیزم؟پاپیلاری خیلی خوبه و درمان راحت داره الحمدللهمن فولیکولارم سرتقه

عزیزم اگه هنوز جراحی نشدی جراح خوب انتخاب کن .جراح تو کنسر تیرویید خیلی مهمه ..جراحای خوب تهران دکتر احمد رضا سروش ..دکتر شیرزاد نصیری ..دکتر عباس علی بخشی و دکتر محمد شیر خدا هستن که نسبت به بقیه  خطای کمتری داشتن ...البته تعدادشون زیاده اما اینا کمتر خطا داشتن ظاهرا ..

عزیزم اگه هنوز جراحی نشدی جراح خوب انتخاب کن .جراح تو کنسر تیرویید خیلی مهمه ..جراحای خوب تهران دکتر ...

لوبکتومی شدم 

مرسی عشق جان

عزیزم اگه هنوز جراحی نشدی جراح خوب انتخاب کن .جراح تو کنسر تیرویید خیلی مهمه ..جراحای خوب تهران دکتر ...

سلام

این کامنتت برام خیلی عزیزه

باعث شدی جراحم رو عوض کنم 

با دید گسترده تری به جریان نگاه کنم و بهتر تحقیق کنم

دکتر نصیری جراحی توتال کردن برام 

بافت درگیر و لنف و اطراف حنجره رو هم برداشتن

مرسی 

هزار بار مرسی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سلاماین کامنتت برام خیلی عزیزهباعث شدی جراحم رو عوض کنم با دید گسترده تری به جریان نگاه کنم و بهتر ت ...

خواهش میکنم عزیز دلم خداروشکر به سلامتی عمل شدی ..منم لنف سنترال گردنم درگیر بود و اطراف تارهای صوتیم ...برای همین چند ماه صدام خیلی ضعیف شد الان خیلی بهترم شکر خدا اما خب باز با صدای قبلم فاصله دارم ...انشاالله که همه چی برات به خیر و سلامتی بگذره ..خوشحالم تونستم کمکی کرده باشم .