2777
2789

بچه ها من خیلی وقته خواننده خاموش هستم اینجا ولی احتیاجم نشده بود تاپیک بزنم یه شرایطی دارم که نمی‌دونم چیکار کنم احتیاج به همفکری دارم. من ۲۹ سالمه یه خواستگار دارم سه سال از خودم بزرگتر هر دو تحصیلات مون در یه حده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و این آقا هر دو پیرامون فوت شده این آقت خیلی خودساخته هست خودش تنهایی رفته یه شهری نزدیک تهران و از صفر شروع کرده الان درآمد قابل قبول و خوبی داره از نظر مالی و اجتماعی ام آینده داره 

ولی از نظر مالی از ما دو پله پایین ترن زیاد پشتوانه مالی ندارن

خونه ماشین داره؟

قراره تو شهر خودت زندگی کنی یا بری ایی ک ایشون هستن؟

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
خونه ماشین داره؟قراره تو شهر خودت زندگی کنی یا بری ایی ک ایشون هستن؟

ماشین تیبا داره خونه ام الان رهن کرده شهری که شاغله ولی صحبت کردیم بعد از ازدواج با وام ازدواج و یکم جمع و جور کردن بتونیم یه خونه کوچیکه بخریم

در مورد سرکار رفتن من بهش گفتم دلم میخواد شاغل باشم گفت من محیط شرکتی رو نمی‌پسندم که بخوای بری کار کنی ولی تو رشته ی خودت اگه دوست داری ادامه تحصیل بدی و کار کنی من حمایتت می کنم

ماشین تیبا داره خونه ام الان رهن کرده شهری که شاغله ولی صحبت کردیم بعد از ازدواج با وام ازدواج و یکم ...

خب اگه ماشین داره و خونه هم بتونین بگیرین خیلی ب این فکر نکن ک از نظر مالی پایین تره و فلان

ب اینم فکر کن ک آیا بعدا اذیت نمیشی بری ی شهر دیگه زندگی کنی یا ن

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
خب اگه ماشین داره و خونه هم بتونین بگیرین خیلی ب این فکر نکن ک از نظر مالی پایین تره و فلانب اینم فک ...

من زیاد به خانوادم وابسته نیستم البته شهری که این آقا هست سه ساعت فاصله داره با شهر ما زیادم سخت نمیشه برام نهایت آخر هفته ها میام شهر خودمون پیش خانوادم