بچه ها من خیلی وقته خواننده خاموش هستم اینجا ولی احتیاجم نشده بود تاپیک بزنم یه شرایطی دارم که نمیدونم چیکار کنم احتیاج به همفکری دارم. من ۲۹ سالمه یه خواستگار دارم سه سال از خودم بزرگتر هر دو تحصیلات مون در یه حده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من و این آقا هر دو پیرامون فوت شده این آقت خیلی خودساخته هست خودش تنهایی رفته یه شهری نزدیک تهران و از صفر شروع کرده الان درآمد قابل قبول و خوبی داره از نظر مالی و اجتماعی ام آینده داره
البته من خودمم بی ایراد نیستم متأسفانه معاشرتی نیستم و خجالتی ام و به سختی دوست پیدا می کنم ولی این آقا برعکس من خیلی خوب ارتباط برقرار می کنه و در کل اخلاق و شخصیتش از من بهتره
در مورد سرکار رفتن من بهش گفتم دلم میخواد شاغل باشم گفت من محیط شرکتی رو نمیپسندم که بخوای بری کار کنی ولی تو رشته ی خودت اگه دوست داری ادامه تحصیل بدی و کار کنی من حمایتت می کنم
خب اگه ماشین داره و خونه هم بتونین بگیرین خیلی ب این فکر نکن ک از نظر مالی پایین تره و فلانب اینم فک ...
من زیاد به خانوادم وابسته نیستم البته شهری که این آقا هست سه ساعت فاصله داره با شهر ما زیادم سخت نمیشه برام نهایت آخر هفته ها میام شهر خودمون پیش خانوادم