2777
2789
عنوان

کسی تو بارداری الرژی فصلی داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9116 بازدید | 21 پست
خدا روشکر..منم بارداری اولمه...سر در نمیارم خیلی میترسم

عطسه های آلرژی هم خیلی بافشار میان من درازکشیده بودم عطسه میکردم زیردلم تیرمیکشید بایدسریع میشستم بعدعطسه میکردم تادرد نگیره

واسه دخترم هانا دعا کنید سالم به دنیا بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دکتر زنان کافیه؟؟؟خودش دارویی میده؟؟اصلا خواب ندارم بس که دارم عطسه میزنم

من به دکترم گفتم آلرژی شدید دارم گفت میتونی قرص بخوری اما نظر دکترا با هم خیلی فرق داره. مثلا من دکتری داشتم که موقع بارداری برای حالت تهوع دمیترون تجویز میکرد اما یه دکتر متخصص دیگه میگفت فقط متوکلوپرامید یا ویتامین ب

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

سلام منم همینجورم و خیلی اذیتم همش میترسم برا نی نیم مشکلی پیش بیاد دکتر منم فقط پرومتازین داد و گف چیز دیگه ای مصرف نکن وای ی ی ی وقتی عطسه میکنم احساس میکنم ی چیزی تو دلم پاره میشه کاش زودتر فصل سرما میرسید لااقل از شر کولر راحت میشدیم

خدایا شکرت که چقد بهم لطف داری شکرررر خدایا بچه های نی نی سایت هر کی مامان نشده این ماه دامنش سبز شه