2777
2789
عنوان

بابام منو نمیبره دکتر

660 بازدید | 19 پست

سلام..من یه سالی میشه جدا شدم و طلاق گرفتم و نمیدونم بابام باهام لجه یا هرچی کلا به حرف هیچکدوم از خانواده گوش نمیده...البته مامانمم خیلی کم میگه ببرش دکتر یعنی یه بار میگه اونم میگه نمیبرم بیخیال میشه.یه سالیه دندونم درد میکنه همش گفتم منو ببر دکتر عصب کشی کنم نبرد گف اگه میخوای بکشی ببرمت منم گفتم خودم میرم

یه گردنبند طلا دارم میخوام اونو بفروشم و دندونامو درست کنم دوتان.یکیشون ابسه کرده و اصلا چندوقتیه درست نمیتونم غذا بخورم

بعد طلبکارم هست و همیشه بهم بدوبیراه میگه:) توقع داره من قربون صدقش برم با اینکارش

هزاربارم درد کشیدن و نخوابیدن منو دیده پولم داره اتفاقاولی نمیبره دکتر

مشکل اعصاب داره بدبینی به همه چی

خب چرا پدرت ببره خودت برو عزیزمپول نمیده؟ دیگه وقتشه بری سر کار منت هیچکسو نکش

نه.

عزیزم چندوقته اومدیم روستا یکی دیگه از خونه هامون تا شهرستان20مین راهه

سرکارو ک عمرا بذارن من حتی از خونه ام بیرون نمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه شما یک بار ازدواج کردی و جدا شدی یعنی دیگه بچه نیستی که منتظر باشی بقیه ببرنت دکتر

هزینه اش رو از هرجا می تونی تامین کن برو پیش یه دکتر خوب دندون هات رو درست کن. 

دندون چیز مهمیه هم از نظر سلامت هم از نظر زیبایی و خراب شدنش رو خیلی سخت میشه جبران کرد

دلیل اینکه تا الان کوتاهی کردی رو واقعا نمیفهمم

نه.عزیزم چندوقته اومدیم روستا یکی دیگه از خونه هامون تا شهرستان20مین راههسرکارو ک عمرا بذارن من حتی ...

خودتو بزن به درد شدید که هر طور شده ببرن بگو نمیتونم حتی یه لقمه بخورم

ببین‌نمیتونی یک کار خونگی انجام بدی مثل خیاطی 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
هزار بار اینجوری شده بخدا واقعی بوده دردش عین خیالشم نبود

خب همون مجبوری از پول طلای خودت استفاده کنی

سلامتت مهمتره

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
مشکل ایشون خسیس بودن هست و بی رحمی .موندم زندگی با پدر ومادرا سخت تره بوده یا همسرت. چقدر سخته خدا ...

نه اصلا خسیس نیست بخدا 

همین چندوقت پیش کلی پول خرج خونه و لباس و این چیزا کرد لباسا همه مارک

فقط نمیدونم کلا چرا سرلجه با همه فک کنم بخاطر طلاق منه..دیگه حوصله ی خیلی چیزا نداره

زندگی اونجا واقعا سخت تر بود

اینجا بعضی وقتا یه چالشی هست اونجا هرروز خدا دردسر و ناراحتی بود

عزیزم خیلی ناراحتم برات.من از طلاقت توی تاپیکات شرکت میکردم و حرص میخورم بزات.امیدوارم یه خواستگار خ ...

سلام گلم خوبی خداروشکر وضعیتم خیلی بهتر شده هیچ جا خونه ی ادم نمیشه واقعا

بعضی وقتا از سرناراحتی تاپیک میزنم دو ساعت بعدش که همچی حل میشه پشیمون میشم از گفتن مشکلم😂کاش میشد پاکشون کرد اینارو 

سلام گلم خوبی خداروشکر وضعیتم خیلی بهتر شده هیچ جا خونه ی ادم نمیشه واقعابعضی وقتا از سرناراحتی تاپی ...

سلام عزیزم.خداروشکر

نگرانت بودم.

نه چه اشکالی داره خب اینجا همه غریبه هستن کسی نمیشناسه آدمو.

واقعا بعضی وقت نمیشه از فامیل و آشنا یا راهنمایی گرفت یا دردودل کرد باهاشون اینجا میایم خودمونو خالی میکنیم

ولی آره راست میگی یا آدم میترسه شناسایی بشه یا بعضی ها حرف های نیش دار میزنن.تهمت میزنن یا بدتر میسوزونن.

پس چه کسی بهتر از خدا. با خدا دردودل کن.خدا از رگ گردن بهت نزدیک تره

ولی اگه خیلی دوست داری پاک بشه تاپیک هات به نی نی یار بفرست پاک میکنه.

انشاالله یه زندگی خوبی پیش روت داشته باشی ب زودی

توکلت ب خدا باشه

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤