2777
2789
عنوان

باردارای باتجربه بیایید

113 بازدید | 10 پست

سلام به جزسونوگرافی دیگه ازکجابایدبفهمیم الان جنین رشد خوب وطبیعی داره ؟؟؟۲۴هفتمه ولی زیرشکمم خیلی کوجیکه جه جوری بایدبفهمم الان رشدش اوکی وبه اندازه هست از۱۸هفته هم تا ۲۸هفته دیکه سونوندارم 🥺🥺

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
من هفته سی رو تموم کردم الان شکمم در اومده میتونی خودت آزاد بری سونو بدی

اینو که میدونم به جزسونوگفتم ازکجابایدبفهمم مثلا تکوناش ؟؟هفته سی که دیگه معلومه شکم بایدبزرگ باشه ازمن بزرگ هست ولی زیرشکمم کوجیکه بالای شکمم بزرگه 😅😅

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحز سونو‌فقط اندازه گیری ارتفاع رحم هست که باید فرد باتجربه باشه و دکتر با لمس شکم و اندازه گیری ارتفاع اون متوجه میشه که مثلا جنین شما به اندازه نرمال ۲۴هفته رشد کرده.الان ارتفاع رحم شما باید بین ۲۳تا۲۵ سانتیمتر باشه.

بحز سونو‌فقط اندازه گیری ارتفاع رحم هست که باید فرد باتجربه باشه و دکتر با لمس شکم و اندازه گیری ارت ...

اهان پس دکترم واسه همین هرسری یه دستش ومیزاره زیر شکمم یه دستشم بالای معدم بعداندازه میگیره واسه همین رشد جنین هست 😃😃مرسی عزیزم 

بله دقیقا همینطوری اندازه میگیرن☺️خواهش میکنم

مرسی😘😘

سلام عزیزممن تاپیکات رو اتفاقی خوندم میخواستم درمورد تعیین جنسیت با آی یو آی بپرسمبار اول گرفت و این ...

سلام عزیزم ای یو ای کردم باردارنشدم دوماه بعدخودم طبیعی باردارشدم باخواست خدا وجنسیت هم خودش بهم جنسیت دلخواه وداد قربونش برم انشالله این سه ماه هم بگزره که توبغلش هم بگیرم 

خداروشکر ان شالله صحیح و سالم بغلش بگیریرژیمم رعایت کردی قبلش؟

نه راستش هیچ کاری نکردم چون بهمن ماه دکترم گفت ضخامتت کمه ومن بهش گفتم پس من فروردین میام پیشتون نمیدونم خواست خدا یامعجزه نمیدونم چه جوری همون بهمن ماه حامله شدم اصللاا