2777
2789

از بچگی سر اینکه بچه دوم بودم و شاید محبت ب من کمی بیشتر بود بخاطر کوچیکیم خواهر بزرگترم باهام بد شد 

هیچوقت رابطه خوبی نداشتیم و همیشه در حسرت یه خواهر مث خواهر بقیه هستم 

حتی الان ک نیست و دانشگاهه بازم اتیش میندازه وسط خونه مثلا باعث شده با مامانم دعوام بشه

الان واقعا دیگه دلم نمیخواد خونه باشم و یه ادم خسته و غمگینم 

شما چطور هندل میکنید مشکلات خونه رو ؟

من ن بابام آدمه ن خواهرم. بشدت عقده ای و انرژی منفی هستن. متاسفانه خب فضای خونه هم منفی میشه. من بیشتر وقتمو بیرون و سرکارم.  خونه م فقط با مامانم میحرفم

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من ن بابام آدمه ن خواهرم. بشدت عقده ای و انرژی منفی هستن. متاسفانه خب فضای خونه هم منفی میشه. من بیش ...

منم روزایی ک خونم دارم اذیت میشم 

میخواستم ارشد برم شهر دیگه اما کنکورمو بد دادم ممکنه قبول نشم 

الان خواهرم و مامانم مدعی شدن ، یکی نیست بگه من برا دل خودم کنکور دادم ب شماها چه ارتباطی داره ک سرکوفتم میزنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم روزایی ک خونم دارم اذیت میشم میخواستم ارشد برم شهر دیگه اما کنکورمو بد دادم ممکنه قبول نشم الان ...

دیگ کنکور ارشد ک سرکوفت نداره مگ همه باید ارشد بخونن! ببین بهترین راه برا اونایی ک تو خانواده های سمی هستن قبولی دانشگا یه شهر دیگه ست. من متاسفانه بابام نمیذاشت شهر دیگ برم. ولی تو برو بعدشم همونجا کار پیدا کن بگو نمیشه برگردم کارم اینجاست

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
دیگ کنکور ارشد ک سرکوفت نداره مگ همه باید ارشد بخونن! ببین بهترین راه برا اونایی ک تو خانواده های سم ...

خب ارشد ریدم دیگه تا سال بعد امکانشو ندارم و اصن سر همینوقضیه قهر کردم 

خیلی بده واقعا

خب ارشد ریدم دیگه تا سال بعد امکانشو ندارم و اصن سر همینوقضیه قهر کردم خیلی بده واقعا

عیب نداره گلم از الان شروع کن بخون برا سال بعد. سر کارهم برو ک کمتر خونه باشی. من صبح میرم شب میام فقط برا خواب