2777
2789

نمیشه ازشون پرسید

فک میکنن میخای خودتو بند کنی بهشون یا خیلی مشتاق ازدواجی

ولی مثلاً گفته باشه بیا آشنا شیم گفته باشی واسه چی گفته باشه هرکسی نیازمند اینه ک یه نفرو تو زندگیش داشته باشه و بهش ابراز علاقه کنه و ازین داستانا

بعد پسره فامیل هم باشه

بعد خیلی خیلی ب نجابت و سربزیری و حیا و.... زبونزد باشه توی فامیل جوری ک ازینکه سر صحبت رو با شما باز کرده تعجب کنید 

و شما هم تجربع جدایی داشته باشین

( اون ندارع ولی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگوخب بعدش چی میشه 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
بگوخب بعدش چی میشه

گفتم خب ممکنه وابسته بشیم گفت ما بزرگیم منطقی هستیم 

گفتم واسه خودت میگم وابسته من میشی (باشوخی) گفت بعیدم نیست

دیگ ادامه ندادم روم نشد

چیکار کنم ؟

گفتم خب ممکنه وابسته بشیم گفت ما بزرگیم منطقی هستیم گفتم واسه خودت میگم وابسته من میشی (باشوخی) گفت ...

پس واسه ازدواج نمیخواد بهتو 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
گفتم خب ممکنه وابسته بشیم گفت ما بزرگیم منطقی هستیم گفتم واسه خودت میگم وابسته من میشی (باشوخی) گفت ...

داره غیرمستقیم بهت میگه ازت خوشم میاد بخصوص اینکه گفته یکی توزندگیش باشه که بهش ابرازعلاقه کنه...

اگه میخوای مطمئنشی که واسه ازدواج میخوادیاهمینطوری فقط وفقط بهش بگو‌من اهل دوستی نیستم اگه قصدش جدی باشه میگه من قصدم دوستی نیست

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اصلا روم نمیشه ازش بپرسم😭

نه نمیخوادسوالی بپرسی فقط توپیام هایی که میدی بهش بگومن اهل دوستی نیستم بعدش واکنش اونوببین چیه بعدبهم بگو

نه نمیخوادسوالی بپرسی فقط توپیام هایی که میدی بهش بگومن اهل دوستی نیستم بعدش واکنش اونوببین چیه بعدب ...

خب اخه چندروزه پیام دادیم و هی صمیمی تر شدیم بعدشم ی بارم رفتیم بیرون باهم الان یهویی بگم اهل دوستی نیستم ضایع نیس؟ ولی خب خودش میدونه چون فامیل و آشناس جوابشو دادم

خب اخه چندروزه پیام دادیم و هی صمیمی تر شدیم بعدشم ی بارم رفتیم بیرون باهم الان یهویی بگم اهل دوستی ...

خب ازاول ایناروبگو😂😂 خب معلومه ضایس که بگی😅

بایدخودتوبزنی به اون راه بگی من ازادامه این رابطه میترسم اینکه به هرحال آدمم وابسته میشم منم دل دارم نمیدونم چکارکنم 

مظلوم نمایی کن😅

خب ازاول ایناروبگو😂😂 خب معلومه ضایس که بگی😅بایدخودتوبزنی به اون راه بگی من ازادامه این رابطه میتر ...

😂😂😂

من خیلی شخصیت قوی دارم تو فامیل نمیخام خودمو ضعیف جلوه بدم🤐