2777
2789
عنوان

خالم همش میگه تو هیکلت درشته😐😐

480 بازدید | 28 پست

من نه قد بلندم (۱/۵۵)نه چاقم ۴۶ کیلوام،استخوان بندیم هم درشت نیس ،نمیییدونم چرا چن دفع بهم گفته تو هیکلی ای ،خیلی بدم میاد از این کلمه،نمیدونم در جواب بهش چی بگم،ک هم مودبانه باشه هم خفه بشه

بحث اینه من واقعا زیادی لاغرم  و زیادی هم کوتاهم هرجور ک فکر میکنم هیکلی ب حساب نمیام

آخه چی بهش میرسه همش اعتماد ب نفس منو میگیره!!!

منه گیر ورمین😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عه راستی؟ چه خوب خوبه که من دوست دارم . دوستام اینا همه از انداممتعریف میکنن دوستدارن هیکلشون مث ...

عصبانیتتو نشون نده که اونوقت بدتر میکنه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

حسودی عزیزم حسودن

ااخه حسودی  ب چی من

من ۱۷ سالمه از همه ی هم کلاسیام ریزترم،یه مدت ریز بودنم اعتماد ب نفسمو گرفته بود الانم این خالم همش اینو میگه خیلی متنفرم از این کلمه

منه گیر ورمین😐😐
بگو خدا از عقل تو گرفته گذاشته رو هیکل من

😂😂😂😂دمت گررم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بگو خدا از عقل تو گرفته گذاشته رو هیکل من

انو بگم مامانم جر میده منو😂

ببین مثلا میخایم مانتو تعویض کنیم با دخترش 

هی پشت سرهم میگه اندازه نمیشههههه نهههه 

تو هیکلی ای 

دخترش اونروز گف مامان چیه همش اینو میگی کجا این از من هیکلی تره!

منه گیر ورمین😐😐