2777
2789

عزیزم ببخشید مزاحمت شدم

تو یکی از تایپکا دیدم گفتی فرزند عزیزتون اوتیسم داره و تو نوزادی اشیا رو ذنبال میکرد ولی شما رو نگاه نمیکرد

پسر منم الان نزدیک سه ماهشه ولی منو نگاه نمیکنه

انگار مثلا گوشمو نگاه میکنه بعضی وقتا و یه ذره دنبال میکنه ولی اصلا چشامو نگاه نمیکنه 

میخوام ببینم ارتیاط چشمی فرزند شما چجوری بود که فهمیدین اوتیسمه؟ علائمای دیگش هم تو سه ماهگی میشه بگید

ممنونم عزیزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی حس می‌کنی نگاهش پرته؟ لبخند میزنه؟

نزدیک سه ماهشه ولی ارتباط چشمی نداره و اشیا رو دنبال نمیکنه و فقط وقتی دراز کشیده اگه صورتمم به زور ببرم جلوی چشماش و صدا کنم یه ذره نگاهم می‌کنه سریع نگاهشو میدزده و بعضی وقتا یه لبخند خیلی کوچیک میزنه که اونم نمیدونم به منه یا نه و اشیا قرمز رو هم بعضی وقتا که خوابیده دنبال می‌کنه یه ذره
ولی اگه تو بغل باشه اصلا و حتی اگه برم جلوی صورتم نگاهشو میدزدع به یه سمت دیگه

یعنی چی نگاه نمیکرد عزیزم؟حتی دو ثانبه هم نگاه نمیکرد وقتی صورتتونو میبردین جلوی چشماش؟

نگاهش پرت بود. طوری که اوایل میگفتم نکنه نابینای. بعد دیدم نه اشیاء رو دنبال می‌کنه ولی به چهره من نگاه نمیکنه.