2777
2789

خانوما گفتم بگم شاید حداقل به درد یکیتون بخوره و خوشحال بشید

تو این روزای گرم که دست خودمون نیس و هر روز دوش میگیریم ولی عرق میکنیم میتونید بعد حموم زینک اکساید فیروز بزنید به زیر بغلتون هم بوی خوبی داره هم مانع عرق کردن زیاد میشه هم قیمتش به صرفه هست (زینک اکساید های معمولی رو تست نکردم اینی که من میگم مارک فیروزه و بوی خیلی خوبی داره) تو این مدت هم که استفاده کردم ضررشو ندیدم نه زیر بغلم باد کرده نه غددی چیزی تحریک شده

گفتم بگم شمام استفاده کنید تنتون بوی بچه خوشبو بگیره 🤗

اگه به دردتون خورد برا منم دعا کنید 

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینک که میگن خطرناکه برای زیربغل

بله منم شنیدم ولی تو این مدتی که استفاده کردم اتفاقی نیوفتاده میگن غدد لنفاوی رو تحریک میکنه یا همچین چیزی که برام پیش نیومده

و اینی که من میگم مارک فیروزه خیلی خوبه

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»
من کاری به موضوع ندارم ولی یک سوال این بده یا مشکل به حساب میاد ببین من عرق میکنم ولی هیچ بویی ندا ...

شما عرق تنت بو نداره ولی عرق میکنی خب بعضیا عرقشون بو داره زود بو میده تنشون

من کاری به موضوع ندارم ولی یک سوال این بده یا مشکل به حساب میاد ببین من عرق میکنم ولی هیچ بویی ندا ...

خودت متوجه نمیشی از بقیه بپرس

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
یعنی مشکلی ندره

نه خوبه اتفاقا 😅

عرق میکنم شدید بو هم میده نمیدونم چرا ۲ ساله انقدر بو میده شاید بخاطر سنه

حالا از اینی زینک اکساید استفاده کن تاثیرشو میبینی خیلی خوبه من راضیم

تغذیه هم مهمه پیاز و سیر و اینجور چیزا نخور

چند سالته