2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحقیق بیشتری میکردم بدونم باچه خانواده دارم وصلت میکنم ببین کافرهمه را به کیش خودپندار زندایی من واقعا دیونست ماهروفت میریم خونشون خیال میکنه دعادرست میکنیم واسه دایم که به اون زنیکه ریونه محل نده درواقع خودش اهل جادو ودعا که مارو ب اون چشم میبینه دیگه ماهم نرفتیم خونشون کلا. مشکل اعصاب روان داره خدابه دایم صبربده

تحقیق بیشتری میکردم بدونم باچه خانواده دارم وصلت میکنم ببین کافرهمه را به کیش خودپندار زندایی من واق ...

میدونی بعد از ۱۵سال زندگی تاره فهمیدم

انتظار نداشتم واقعا از یه زن باسواد تحصیلکرده بازنشسته .

واقعا چرا اینکارو کرده 

البته نمیدونم این دعا از کی توی خونه م بوده 

تازه دیدمش

خدا به داد دایت برسه

تواوج  جوونی. تمام موهاش سفید شده مشکل قلب اعصاب فشارخون همه نوع درد ومرز از دست اینزن دیونش گرفته دایم خیلی ناز وخوشتیپ وخوش هیکل ولی از وقتی این زنش شد پیرشد حتی نمیزاره پسردایی کوچیکم بیاد پیشمون ماهم قطع ارتباط کردیم

نه بابا هرروز چهار قل وایه الکرسی بخون اینا فقط جیب دعانویس رو پر میکنن واحمقن

من هیچ وقت نتونستم باورش کنم

حتی اگه جلوم همه چیز زندگیمو بگه . اینا برام عجیبه . وقتی به خدا میتونم پناه ببرم از شر شیاطین چرا برم به یه ادم نا معلوم پناه ببرم