2777
2789
عنوان

عشق رو چی معنی میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 88 پست

دلیل حال خوبم!ندارمش 

ولی هرموقع گریه کردم بهش فکر کردم حالم خوب شد

هرموقع خوشحال بودم توی فکرم بود بازم حالم چند برابر خوب شد

نمیدونم شاید ما به هم نرسیم… ولی درکل اون تو ذهنمه خوشحالی سختی ناراحتی هرجاااا پیشمه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

عشق رو بدبختی و افسردگی معنی میکنم

چرا!!!

عشق خیلی چیز خوبیه از نظرم تو هر چیزی که آدم با عشق باشه به نظرم موفق هست مثلا درس کار و زندگی ولی عشق با کسی که زندگی آدم رو تباه نکنه!!!

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق به نجابتش  اصالصش  خانواده اش   پاک بودنش  صداقتش  اعتمادش     عشق چشم بسته بری وقتی این چند مورد نداشته باشه با سر میخوری زمین پسر و دختر فرقی نمکنه واسی مرد  مردانگی   تلاش کردن برای زندگی و پیشرفت  سخت کوش  ایمان صداقت اعتماد  

هیچ کس از کسی بعید نیست هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔💔

من عشق رو دلخوشی معنی میکنم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

عشق چیز خوبی نیست. ب نظرم اثر هورمون هاست. کورکورانه اس.ولی دوست داشتن مقدسه.

به نظرت احترام میزارم ولی اون تعریفی که داشتی به نظرم از هوس بود و عشق مرتبه آخر دوست داشتن هست از نظر من.

اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.

یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب

کز هر زبان که می‌شنوم نامکرر است...

اگه واقعا اسمش عشق باشه و زودگذر نباشه، هرکسی عشق رو به شیوه خودش معنی میکنه و هیچ کدوم اشتباه نیست!

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

دوست داشتن بدون قید و شرط رو میشه گفت عشق

مثل خدا که بنده هاشو عاشقانه دوست داره اگرم گناهی کنن 

در توبه رو باز گذاشته و همیشه آغوشش به رومون بازه 

مثل مادر که بچش رو با هر شکل و شمایلی که هست دوست داره 

مثل بچه ای که مادرش رو به خاطر مادر بودنش دوست داره 

اونو زیبا میبینه حتی اگه از نظر بقیه زیبا نباشه 

درمورد عشق بین زن و مرد هم فکر میکنم همین طوری باشه

در حال صلح با درون💛
به نظرم تو جامعه ی الان دیگه وجود نداره همونیه که نمیتونم توصیفش کنم

عشق از نظر من ساختنی هست و میشه ساخت ولی خوب آدم ها تغییر زیادی کردن نه که نیست و نمیشه ساخت بلکه میشه گفت کمتر شده و میشه و معنی واقعیش رو از دست داده بین مردم.

از عشق به آدما متنفرم فقط همین .

دنیای عجیبی هست !!!

چرا؟! شاید عشق بد نباشه اما عشق به کسی که لیاقت نداره بد باشه!!!

دنیای عجیبی هست !!!چرا؟! شاید عشق بد نباشه اما عشق به کسی که لیاقت نداره بد باشه!!!

من یه بار عاشق شدم طرف مقابل نخواست درسته یجورایی اشتباه کردم ولی واقعاااا براش میمیردم که فک کنم همینی که پایین راجبش گفتم همه چی رو خراب کرد   ‌‌‌..‌.

ی نفر هم ادعا می‌کرد که عاشق منه یه طوری بازیگری می‌کرد که ۳ سال نفهمیدم دروغ میگه اصلا مهم نبود من باشم یا کس دیگه اون فقط کمبود محبت داشت همین ...

هیچ کس به جز خودم بهم ظربه نزد 😄🙃
من یه بار عاشق شدم طرف مقابل نخواست درسته یجورایی اشتباه کردم ولی واقعاااا براش میمیردم که فک کنم هم ...

هییی ...

بعضی وقت ها آدم می‌ترسه عاشق باشه و عشق رو تجربه کنه مثل چاقوی تیزی که اگه مراقب نباشیم دستمون رو میبره ،

واقعا آدم میمونه، دنیا عجیب هست🤦