با اینکه عشق یک کلمه هست ولی هر کسی عشق رو یجور معنی میکنه و اسم اون حس رو عشق میزاره!!
من عشق رو اینجوی میدونم که یکی رو بیشتر از خودت دوست داشته باشی و بی دلیل حالت پیش یه نفر خوب باشه. و البته تا الان این عشق رو تجربه نکردم و احساس میکنم این عشق به مرور زمان ایجاد میشه ،وقتی از یکی محبتی ببینی و معیار هاش شبیهت باشن کم کم اون عشق به وجود میاد!!!
اگه اینجا هستم فقط برای اینکه شناخت بیشتری از زندگی و جنس مخالف پیدا کنم تا درک بیشتری داشته باشم برای زندگی ،هیچ وقت تاپیک زنانه شرکت نکردم و نمیکنم.
عشق، مخفف علاقه شدید قلبی (به هر چیزی :)) کمش غذای روحه و زیادش سم برای روح
*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
عشق یعنی اینکه معشوقت از تو احساس امنیت کنه بدون پیش تو همیشه جاش آمنه عشق یعنی هزاران آدم بهتر از اونم وجود داره ولی تو چمت جز اون کسی رو نمیبینه یعنی کنارش یک نفس عمیق بکشی و بگی اخیش
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه دیگران بالا بری بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤 ☆این است هویت یک ایرانی☆ حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی سوالی داشتید در خدمتم 💙