2777
2789
دختره ازنامزدش طلاق گرفته،مرده هم یه پسر۲۲ساله از زن اولش داره

به نظر من اون خانوم باید با یه شخص جوون تر که به سنش بخوره ازدواج کنه نه کسی که پسرش ۵سال از خانوم کوچیک تره

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو زندگی اونا نیستیم شاید رضایت کمی دارن از زندگی...و البته اگه آقا ظاهر جوون و به روزی داشته باش ...

اره دقیقا من گلزار رو تو برنامه تلویزیونی میبینم قیافش از داداش ۲۰ ساله من جوون تر شاداب تره خوب پولدارم هست جوونم هست مشکلی نیست اختلاف سنی زیاد. اگه قیافه طرف خوب باشه و بهم بیان خیلی فاجعه نیست 

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

اره دقیقا من گلزار رو تو برنامه تلویزیونی میبینم قیافش از داداش ۲۰ ساله من جوون تر شاداب تره خوب پول ...

گلزار ۲ساعت قبل برنامه تو اتاق گریم ،بعدشما با داداشت که ی کرم مرطوب کننده نمیزنه یکی میکنی

گلزار ۲ساعت قبل برنامه تو اتاق گریم ،بعدشما با داداشت که ی کرم مرطوب کننده نمیزنه یکی میکنی

داداش من که یه جوون ایرانی بدبخت بیچارس بی‌پولی و کنکور و سربازی و شغل حالشو گرفته. دیگه گلزار که کل شهر مارو مسخره معلومه از اون جوون تر میمونه 

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.