2777
2789
عنوان

متخصص گوش وحلق وبینی

218 بازدید | 17 پست

خانما بیاین نظر بدین من عصب گوشم ضعیف شده میخام سمعک سفارش بدم بهترین متخصص گوش وحلق وبینی در زمینه تجویز سمعک کیه ؟؟ممنون میشم آدرس مطبش بفرستین،،، آدرس بیمارستان تخصصی گوش وحلق وبینی هم میخام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش چی بوده؟ عفونت؟

چندساله اینطوری شدم یه مدت گوشام خیلی خارش داشت با گوش پاک کن تمیز میکردم بس که تمیز کردم دیگه جرمی داخلش نبود فقط خارش داشت رفته رفته افت شنوایی پیدا کردم البته هندزفری خیلی میزاشام توی گوشم.دکتر چند تا رفتم هذکدوم یه چی گفت دیگه یکی گفت سالمن یگی گفت جرم دارن ساکشن کرد واسم یکیم گفت عصبت ضعیف شده پیش ادیولوژیست رفتم سمعک داخل گوشی سفارش دادم میزارم داخل گوشم بدتر میشه بدونش بهتر میشنوم 

برا سمعک باید بری پیش ادیولوژیست

رفتم قبلا اتفاقا دیشبم رفتم پیشش سمعکم بردم بهش گفتم درست نمیشنوم صدای هوهو میاد صدا اکو میشه برمیگرده دوباره تنظیمش همونه فرق نکرده گفت باید سمعک پشت گوشی بگیری بهتر جواب میده واست،اما من میخام برم پیش یه متخصص خوب سمعک خوب سفارش بدم 

رفتم قبلا اتفاقا دیشبم رفتم پیشش سمعکم بردم بهش گفتم درست نمیشنوم صدای هوهو میاد صدا اکو میشه برمیگر ...

اگه تهران هستید کلینیک محیا توان خوبه ...اما ی چی بگم اگه داخل گوشی برداشتی باید تحقیق کنی بهنریننش رو برداری تو گوگل سرچ کن راهنماییت میکنه کارآیی هر کدوم رو میزنه ک خب قیمتش میره بالاتر ....اما من شنیدم پشت گوشی صدا رو بهتر منتقل میکنه

چندساله اینطوری شدم یه مدت گوشام خیلی خارش داشت با گوش پاک کن تمیز میکردم بس که تمیز کردم دیگه جرمی ...

سمعک رو باید حداقل یک ماه متوالی استفاده کنید تا گوش با صدای جدید خو بگیره ، بهترین سمعکو هم بذارین روزای اول گوش اذیت میشه

اگه تهران هستید کلینیک محیا توان خوبه ...اما ی چی بگم اگه داخل گوشی برداشتی باید تحقیق کنی بهنریننش ...

این سری بم پیشنهاد داد پشت گوشی بگیرم میگه کمتر صدای اکو‌ میده گفت مارک استارکی قیمتش از ۸۰ به بالاس

اگه تهران هستید کلینیک محیا توان خوبه ...اما ی چی بگم اگه داخل گوشی برداشتی باید تحقیق کنی بهنریننش ...

تهران نیستم ولی مشکلی ندارم میتونم برم فقط مهم اینه که متخصص خوب باشه