2777
2789

سلام دوستان عزیز

به سوالایی که میپرسم ممنون میشم پاسخ بدین🙏

خواستم بدونم کسایی که ریزش موی اندروژنیک دارن(هورمونی و ارثی)

تاحالا اسپرونولاکتون رو استفاده کردین یا ن؟ 

اگر استفاده کردین تا چه مدت؟

و آیا تاثیری روی جلوگیری از ریزش مو و رویش مجدد موهاتون داشته یا ن؟

و اینکه این قرص آیا عوارض بدی داشته براتون یا ن؟

من برای قلبم میخوردم که باعث ریزش مو و به هم خوردن سیکل قائدگی شد و دکترم قطعش کرد

جالبه اینو خیلیا میگن که اسپرونولاکتون ریزش موهاشون رو بیشتر کرده اما من از چندتا متخصص که پرسیدم همشون میگن نه اسپرو ریزش مو نمیاره😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه اینو خیلیا میگن که اسپرونولاکتون ریزش موهاشون رو بیشتر کرده اما من از چندتا متخصص که پرسیدم هم ...

برای من وحشتناک بود،وحشتناک

بعد از ۱۲ سال، در کمال ناباوری، به طور طبیعی باردار شدم، برای سلامتی بچه ام دعا کنید🤲
بعدش که قرص رو قطع کردین ریزشتون خوب شد؟

بله، هم ریزش قطع شد هم قاعدگی منظم،من تو دوره مصرع فقط یک هفته درماه پاک بودم همه اش لکه بینی و پریودی

بعد از ۱۲ سال، در کمال ناباوری، به طور طبیعی باردار شدم، برای سلامتی بچه ام دعا کنید🤲
بله، هم ریزش قطع شد هم قاعدگی منظم،من تو دوره مصرع فقط یک هفته درماه پاک بودم همه اش لکه بینی و پریو ...

اره متاسفانه این مشکل رو بوجود میاره این قرص.

منم دکتر برا ریزش موهام داده اما مادرم میگه مصرف نکن چون قرص های هورمونی کلی عوارض دارن بعدم وقتی قطع کنی باز دوباره ریزشت برمیگرده.حالا موندم چیکارکنم☹️

اها،آخه گفتی یه ماه پیش مطبش بودی،منم ریزش مو شدید دارم،دیشب فهمیدم پسوریازیس دارم که همیشه فکر میکر ...

ببخشید عزیزم شرمنده واقعا، من بعد از چندماه تازه همین امشب متوجه پیامت شدم🤦‍♀️

پیش دکتر حسینی خواه رفتی برا مشکلت؟

عزیزم شما برای مشکل ریزشت چیکار کردی؟بهتر شدین?

نه 

هرچی قرص و داروی تقویتی خوردم.امپول زدم

شامپو های مختلف مصرف کردم هیچکدوم اثرگذار نبودن

حالا ان شاالله بعد از عید میخوام برم پیش طب سنتی چون در طب سنتی میگن ریزش مو بخاطر سردی یا گرمی بیش از حد مغزه.برا همین یه سر میخوام برم اونجا ببینم چی میشه.

و درضمن یک علت عمده ریزش مو بخاطر چربیه زیاده کف سره.که اونم متاسفانه دکترا هرچی شامپو میدن فایده نداره