2777
2789

همه چی برای تو هست چه کار میکنید ؟ 

به روی خودتون میارید این حرفو زده یا به روی خودتون نمیارید و یه روزی حرفاشو تلافی میکنید ؟ 

خیلی بین من و خواهرم با برادرام فرق گذاشته از اول اینجوری بوده و برای پسراش هر کاری تونسته کرده اما برای ما نه 

از این که تو این خانواده ی قدیمی پسر ذلیل زن ستیز به دنیا اومدم متنفرم 

دیگع هوچ چکار میشه کرد

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تیکه انداختن شاید بهشون بفهمونم که شنیدم 

شایدم چیزی نگم نمیدونم 

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

مگه به حرف مادرته قانون مشخص میکنه همه چیو

تا حد زیادیش به خواست پدر و مادرمه 

تا همین الانش هم خیلی به برادرهام کمک کردن ماشین دادن خونه دادن و کلا فکر کنم هیچی نمیخوان برای دخترا بذارن 

مگه به حرف مادرته قانون مشخص میکنه همه چیو

وقتی همه چیو به پسر ببخشن از دست قانونم کاری بر نمیاد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

همین الان هم ماشین و خونه به برادرهام دادن و کلی خرج ازدواجشون کردن اون وقت برای من هیچ کاری نکردن

ازدواج کردی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

وقتی همه چیو به پسر ببخشن از دست قانونم کاری بر نمیاد .

دیگه همه چیم که نمیتونن مثلا خونه بزنن به نامشون فردا نه پس فردا حتما تو کوچن

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

بیشتر خانواده های ایرانی همینن 

تو طایفه ما که دختر اصلا ارث نمیبره ارث بگیری تف و لعنت میکنن😐 ولی به رسیدگی که میرسه دخترا میشن پرستار پدر و مادر

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁