2777
2789
خیلی بی حیایی است علنی شدن این موضوع

تو ب عنوان ی زن چرا فک میکنی همچین چیزی طبیعی که دست خودمون نبوده اگه کسی بفهمه بی حیایی محسوب میشه؟ وقتی طرف جار میزنه من فلان جای پسرمو بریدم هم میری بهش بگی بی حیا؟

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوشم از جشن های الکی نمیاد

جشن خته سورون /جشن پی پی/جشن طلاق/ جشن تعیین جنسیت و...

همش شو نمایشه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تو ب عنوان ی زن چرا فک میکنی همچین چیزی طبیعی که دست خودمون نبوده اگه کسی بفهمه بی حیایی محسوب میشه؟ ...

بابا مشخصه یا یه آقاس یا خانومه مردم ازار 

نینی یارو براش تگ کنید تعلیق شه تا سایت و سمی نکرده

بابا مشخصه یا یه آقاس یا خانومه مردم ازار نینی یارو براش تگ کنید تعلیق شه تا سایت و سمی نکرده

همون واقعا از آدم عاقل این حرف بعیده

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

حقیقت است تلخ است

بار دیگر روی جملات بنده ریپلای کنید نی نی یار را مهمان کاربریتان خواهم کرد 

یک خورده روی جملاتتان وقت بگذارید ادبیاتتان را تقویت کنید مدرکتان را از نو بگیرید هم بد نیست