2777
2789
عنوان

کیا ازباباشون بیگناه کتک خوردن

1948 بازدید | 70 پست

من بچه بودم پدرم دوبار به ناحق منو زد 

یه بار هفت سالم بود رفته بودم خونه خالم اینا وقتی اومدم خونه دیدم داداش کوچیکم خوابیده همه دورش جمع شدن یهو بابام بیهوا برگشت یه سیلی محکم خوابوند توگوشم که چرا مراقب داداشت نبودی درحالی که من  فقط هفت سالم بود یکی میخواست مراقب من باشه وظیفه خودشون بودمراقب بچه باشن تازه اصلامن اونجا پیش داداشم نبودم اون با بچه های فامیل رفته بود پارک سر سره بازی کنه افتاده بود شیشه صورتشو بریده بود نزدیک چشمش ..بابامم حرصشو رومن خالی کرد انقدردستش سنگین بود که جای دستش رو گونه ام مونده بود همونجوری با گریه رفتم خونه خالم اینا اونا گفتن صورتت چی شده گفتم بابام زد هیچ وقت فراموشم نمیشه یه خاطره تلخه برام تا همیشه...یه بارم کلاس سوم بودم بابام میخواست ساعت و یادم بده درس ریاضی چند بار اشتباه جواب دادم از عصبانیت یه کره جغرافی داشتم  مثله سنگ بود اونو برداشت بی هوا زد تو سرم جوری که چشمام یه لحظه سیاهی رفت از بیبنیم خون اومد...نمیدونم چرا نمردم ایکاش همون موقع مرده بودم وراحت شده بودم تو بچگی 😔 تو نوجوونی هم زمانی که دبیرستانی بودم یه کتک مفصل با مشت و لگد تا جایی که زور داشت سر اینکه یه روز گفتم امروز سرم دردمیکنه نمیخوام برم مدرسه خوردم جوری منو زد که پاشدم با صورت سرخ یه طرفش جای سیلیش مونده بود با حال خراب از ترسم با گریه رفتم مدرسه ...

من واقعا ازهیچ کدوم از مردای زندگیم خیری ندیدم چه همسر چه پدر چه برادر 💔

این حرص خالی کردن شده کار مردا با کتک و اینا میخوان حس اقتدار کنن ارواح عمشون

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

منم بابام خیلی خسیس بود هیچوقت از بیرون برامون غذا نگرفته بود یه بار خیلی گیر دادم که بریم ساندویچ بخورم یه جوری زدم که دستم کبود شد اینو هیچوقت فراموش نکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حرص خالی کردن شده کار مردا با کتک و اینا میخوان حس اقتدار کنن ارواح عمشون

من کلا مخالف خشونت هستم همسرمم زود عصبی میشه اگه یه کم بحثو کش بدم اونم دست روم بلند میکنه اما من از ترسم همیشه کوتاه میام 

منم بابام خیلی خسیس بود هیچوقت از بیرون برامون غذا نگرفته بود یه بار خیلی گیر دادم که بریم ساندویچ ب ...

الهی بگردم واقعا مگه میشه ادم یادش بره ..پدری که باید قهرمان زندگی یه دختر باشه یه ادم سمی باشه  که هیچ وقت باهاش نتونی صمیمی وگرم باشی ...من با پدرم اصلا راحت نیستم حس میکنم همیشه بینمون یه دیوار هست دنیامون خیلی باهم متفاوته و پدرم هیچ وقت نتونسته منو درکم کنه

منم بابام سر اینکه دوچرخه رو نتونستم بدون کمکی سوار شم کتکم زد همسایه مون منو برد خونشون بمیرم واسه خودم  

من ک ازش گذشتم خدام بگذره ازش  

بابام خیلی ادم مظلوم خوبیه نمیدونم چرا اونروز انقدر عصبی شده بود  

منم بابام سر اینکه دوچرخه رو نتونستم بدون کمکی سوار شم کتکم زد همسایه مون منو برد خونشون بمیرم واسه ...

اخی عزیزم حستو قشنگ میفهمم.. واقعا آدم نمیتونه فراموش کنه اما میبخشه چون هرچی باشه پدره

عزیزم ناراحت نباش من امروز شوهرم بخاطر اینکه پریود بودم غذا درست نکردم حالم بد به دختر ۵ ساله ام گفت بره از توی اتاق براش شلاق بیاره من هم حواسم نبود دخترم اورد منو هل داد تو اتاق درو بست و لباسامو کشید پایین زدم بدنم کبود شده و خونریزیمم زیاد تر شده منو انداخته تو اتاق درو بسته 

عزیزم ناراحت نباش من امروز شوهرم بخاطر اینکه پریود بودم غذا درست نکردم حالم بد به دختر ۵ ساله ام گفت ...

ای خدا لعنتش کنهههه دستش بشکنه مردتیکه شکم پرست 😢😢😢خیلی ناراحت شدم عزیزدلم ...چرا با این وحشی موندی این ادم نرمال نیس خب ...من شوهرم معتاده شیشه میکشه ولی بخدا تو این سه سال که زنشم منو نزده...با این حال چون بهم خیانت کردو همین اعتیادش میخوام جدا شم ازش..به خانواده ات بگو اگه خوبن وهواتو دارن .