2777
2789

شاید درکش برای کسایی که نچرال زیبا هستن یا کسی اعتماد به نفسشون رو نگرفتن سخت باشه و عموما هم توی جامعه همه ی گاردی دارن به کارهای زیبایی..

ولی بنظرم اتفاقا کسایی که آنقدر تلاش میکنن برای زیبایی واقعا درک نشده و مظلومین ...

من خیلی توی دوران نوجوونی و جوونی تخریب شدم بخاطر چهره م ، از دوستا و همکلاسی ها ، از فامیل و از همه دردناکتر از طرف خانواده م که ژنتیک خودشون رو به من ارث دادن و دو قورت و نیمشون باقی بود😕

من خیلی پوستم جوش میزد خیلی تاحالا هزینه کردم ی مدت بهتر میشه حتی خوب شد چند سال کامل ولی باز هورمونهام بهم ریخت پوستم پر جوش شد😕 باز رفتم توی روند درمان ی کم بهتر شد..

بعد بینی م بزرگ بود عمل کردم ، خیلی تغییر کردم 

ی کم تپل بودم برخلاف اینکه به صورتم میومد لاغر کردم که هیکل بهتری داشته باشم ...

ولی این فکر و ترس اینکه زشت بشم و زیبایی مو دوباره ازدست بدم ولم نمیکنه ...

اعتماد به نفس ندارم واقعا...

الکی دست و پا میزنم بنظرم تا اونجا که بینیمو عمل کرده بودم چهره م تو اوج بود 

الکی رفتم لبامو ژل زدم ، ابروهامو میکرو کردم ، خراب کردن این دو تا کار .‌‌.. نه لب م خیلی قشنگم کرد نه ابروهام😕

خدایی دلم برا خودم میسوزه ، حالا هرجا هم بری میگن طرف چقدر کار روی خودش کرده و اینکارا چیه فلان 

از ترس و اضطرابی و کمبود اعتماد به نفسی که درون آدمه خبر ندارن ... 

خوش به حال کسایی که خدادادی زیبان .. خدایی قبول دارید از بچگی تاثیر داره ، حتی آدما رفتار بهتری با بچه های خوشگل دارن ،دیگه این آدم با اعتماد به نفس میاد بالا ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی ابروهامم برنمیدارم .میکرو چیست چطوریه؟همون ک خط خطی میکنن؟

ناراحتونبا گلم عسک بذار ببینمت 🤭😍

صداشو واسه من میبره بالا اما نمیدونه فرق من با روانی ای که تو تیمارستان بستریه اینکه من ازادم😂😂

اگه دوسشون نداری ژل لبتو تخلیه کن

ابروتو ریمو کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

کاش ب جای این مارا هزینه میکردی رو اعتماد به نفست 

بله با حرفت موافقم خیلی تاثیر داره رو برخورد آدما 

ولی پذیرش خود و عزت نفس نمیزاره آدم اذیت بشه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

با جمله آخرت کاملا موافقم

منم وقتی بچه بودم تو بازی رام نمیدادن و بامن بازی نمیکردن ولی با دخترای خوشگل فامیل بازی میکردن 

من از همونجا بود که دیگه اعتماد به نفسم برای همیشه از بین رفت

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

خب ابرو و ژل لب نزن دوبارهبقیه شم که میگی خوب شدی دیگه مشکل چیه

دیگه که نمی‌زنم ولی عصابم خورده میگه چرا آنقدر دست و پا میزنی دختر ی کم آروم بشین قیافت خوب بود دیگه ...

الان من چهار ماهه ابروهامو میکرو کردم ، ترمیمم نرفتم ، کمرنگ م نشده 😕😂 حالا اگر خوشم اومده بود ی هفته ای پاک میشد ...

میکرو چقدر طول می‌کشه کمرنگ بشه ؟ حوصله ندارم برم ریمو ، باید ی هفته م دستم بند اون باشه تا دوران نقاهتش بگذره ..

من ادعایی ندارم ولی از بچگی مدرسه محل کار هر جا و هر کی که دیده این جمله رو زیادشنیدم که خوشگلی و برام عادی شده

اتفاقا دوست دارم بینیمو عمل کنم و آدمی هستم که بدون آرایش بیرون نمیرم اعتماد بنفس دارم ولی کارای زیبایی هم دوس دارم

چه اشکال داره کاری که حالتو خوب می‌کنه رو انجام بدی 

شاید که خدا اینجوری خواسته