2777
2789
عنوان

بچه ها من خونریزی غیر معمول دارم

115 بازدید | 12 پست

امروز دقیقا ۱۵ روزه که از سیکلم میگذره

پنجم پریود شده بودم.

حالا از دیشب خونریزی دارم و علتشو نمیدونم

خون روشن و تازه

قهوه ای نیست یعنی

بنظرتون علت چیه؟دستگاهم دارم۵ ساله ولی تا حالا اینجوری نشده بودم خیلی استرس گرفتم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ی دکتر مادر شوهر منم اینجوری بود ها جدی نمیگرفت

الان چیشده؟

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
منم این ماه همینطور شدم و بعد یک روز قطع شد

خون روشن داشتی مثل پریود؟البته برا من حجمش مثل پریود نیست خیلی کمتره 

دور از جونت ولی نگو بنده خدا سرطان دهانه رحم داشته البته چند سال پیش الان اما خوبه خداروشکر

ای وای😔😔😔

نگران نباش تنها دلیلش این نیست که شاید قرصی چیزی مصرف کردی

نه قرص ک نخوردم اما دیروز تختمو هل دادم بره سر جاش استرس اینو دادم اه دستگاهم تکون خورده باشه

نه قرص ک نخوردم اما دیروز تختمو هل دادم بره سر جاش استرس اینو دادم اه دستگاهم تکون خورده باشه

خب همون شاید از ضربه اس نگران نباش بازم یه دکتر بری بد نیس ولی اگه ماه دیگه اینجوری شد برو یه دکتر

بله و دستگاه داشتم و دلم درد میکرددفعه قبلم اینطور شد رفتم معاینه مشکلی نبود اگه خواستی برو معاینه

ممنونم عزیز دلم خیالمو راحت کردی