2777
2789
عنوان

آخرشم نشد کنار بیام باهاشون🗿

78 بازدید | 4 پست

امروز رفتم کارای اخرمو انجام دادن و چون موافقت نشد واسه انتقال پرونده قرار شد برم مدرسه ای که سهمیه خودشونه دیگه ریخت نحس این مدرسه رو نمیبینم وای خدایا🥹😂

دیگه بالاخره قسمت ماهم این شد انسانی تو مدرسه ای که خودشون تصمیم گرفتن😂واااقعا خوشحالم که رشته ای که دوست داشتم اومد برام.

قراره ۶ مرداد برم مدرسه جدید واسه ثبت نام

دیگه ام قرار نیست با مدیر گرامی چش تو چش شم عالیهههههه😭😂✨️

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

چقدر نهمی تو سایت هست موفق باشی

جدی؟ خوبه چون من دوستی ندارم اینجا😂

مرسیییییییییییییی زیبا🥹❤️

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ خوبه چون من دوستی ندارم اینجا😂مرسیییییییییییییی زیبا🥹❤️

من خودم اولین بار نهم بودم اومدم تو این سایت  بعد که نتایج هدایت تحصیلی اومد کلا گوشیو جمع کردم درس بخونم تا الان که فردا کنکور دارم  

من خودم اولین بار نهم بودم اومدم تو این سایت بعد که نتایج هدایت تحصیلی اومد کلا گوشیو جمع کردم درس ...

پشتکارو برم😂

موفق باشییییی عزیزممممممممممممممممممم

همه چیز خوب پیش میره اگه استرس نداشته باشی🥲💜