2777
2789
رابطه تو بارداری سخت نیست؟

خب پوزیشن ها تو بارداری فرق میکنه ولی در کل واسه من سخته و نمی‌دونم چرا شوهرم میل جنسیش زیاد شده 

اون موقع که باردار نبودم اینقدر نمی‌خواست ولی الان واقعا اذیت میشم ، از طرفی هم دلم نمیاد اذیت بشه

اما فکرشو کن چون ماه های آخرم شکمم بزرگ شده لگنم درد میکنه خیلی سخته رابطه داشته باشم ولی مجبورم دیگه 

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار هستید میگن دعای باردار زود مگیره میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی من هم برای سلامتی خودت ...

حتما عزیزم 😍❤️ ۵ تا صلوات واست فرستادم 😘🌹

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

در اتاق اونا رو که ببندم زشته منظورت اتاق خودمه ؟ والا شب ها در اتاقم باز نیست ولی صبحا که دیگه بیدا ...

اها فکر کردم اتاق خودتون می گید چقدر بد متوجه میشن شما دتوی آشپز خانه هستید ودوباره .....