الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با مامانم در تماس بود و اصرار زیادی داشت ب ازدواج با من ، اما مامانم قبول نمیکرد میگفت باباش راضی نمیشه راهتون دوره من کلا دوتا دختر دارم نمیخوام ازم دور باشن و...
بلاخره بابام قبول کرد و گفت اول راجبشون تحقیق میکنیم اگه مشکلی نداشتن باشه اشکالی نداره من تو این مدت ک خواستگارم بود رفتم مشهد امام رضا رو قسمش دادم گفتم حداقل تا شش ماه دیگ من با این فرد ازدواج کنم خواستگارم لیسانسه بود و ارتشی میگفتم من موقعیت بهتر از این پیدا نمیکنم خلاصه پسر شاه ازش ساخته بودم
خانواده من ک راضی شدن خود خواستگارم رفت گفت سنش کمه و معلوم نیست بدونه تدووم بیاره یا ن
من به معنی واقعی کلمه نابود شدم تا اینک همون موقع ها بود دوباره قسمتم شد برم مشهد حالم بد بود ب زبون میگفتن صلاحم نبوده یه بهترشو برام در نظر داره ولی ته دلم با امام رضا صاف نبود
دو سه روز بود مشهد بودیم و من ذوقی برا رفتن به حرم نداشتم گفتم به نشونه احترام برم تو حرم تو راه با دلخوری میرفتم سمت حرم ک دیدم یه آقایی صدام زد گفت ببخشید وقتتونو گرفتم من دکترای وکالت دارمو.... خودشو معرفی کرد من اول فکر کردم میخواد عضو انجمنی چیزی بشم😅