2777
2789

خب

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۵ ، ۱۶ سالم بود یه خواستگار داشتم از راه دور(یکسال خواستگارم بود) من وقتی میدیدم اینقد منو دوستم داره خودمم خیلی مشتاق بودم ازدواج کنم باهاش

از همه لحاظ خوب بود شغل ، تحصیل کرده ، خانواده ، ماشین و...

تا اینک مامانم به بابام گفت و بابام مخالفت می‌کرد شدید

من حالم خیلی بد بود کارم شده بود گریه و میگفتم من همینو میخوام هرکی هم باهام حرف می‌زد فایده ای نداشت به قول معروف مرغم یه پا داشت

بلاخره بابام قبول کرد و گفت اول راجبشون تحقیق میکنیم اگه مشکلی نداشتن باشه اشکالی نداره من تو این مدت ک خواستگارم بود رفتم مشهد امام رضا رو قسمش دادم گفتم حداقل تا شش ماه دیگ من با این فرد ازدواج کنم خواستگارم لیسانسه بود و ارتشی میگفتم من موقعیت بهتر از این پیدا نمیکنم خلاصه پسر شاه ازش ساخته بودم 

خانواده من ک راضی شدن خود خواستگارم رفت گفت سنش کمه و معلوم نیست بدونه تدووم بیاره یا ن

من به معنی واقعی کلمه نابود شدم تا اینک همون موقع ها بود دوباره قسمتم شد برم مشهد حالم بد بود ب زبون میگفتن صلاحم نبوده یه بهترشو برام در نظر داره ولی ته دلم با امام رضا صاف نبود

دو سه روز بود مشهد بودیم و من ذوقی برا رفتن به حرم نداشتم گفتم به نشونه احترام برم تو حرم تو راه با دلخوری میرفتم سمت حرم ک دیدم یه آقایی صدام زد گفت ببخشید وقتتونو گرفتم من دکترای وکالت دارم‌و.... خودشو معرفی کرد من اول فکر کردم میخواد عضو انجمنی چیزی بشم😅

ولی خب به من نمی‌خورد... همون موقع جواب منفی دادم

اما یه نشونه دیدم ک امام رضا بهم‌گفت دختر نگران چی هستی من بهترشو برات در نظر گرفتم فقط صبر کن عجله نکن

یه آرامش عجیبی اون موقع داشتم من ک نگو