توروخدا یه چیز بهم بگین راهنماییم کنین ، خودم نمیدونم با خودم چند چندم، اول بگم که خیلی دوسش دارم، هر روز صبح تا ۷ شب سرکاره، وقتی میاد خسته ست کاملا کم انرژی ، حتی یه لبخند رو لبش نیست بعدم میاد شام میخوره میره تو گوشی بعدشم به ساعت ۱۰ نرسیده میخوابه، با این آدم باید چیکار کنم ؟ میدونم خسته ست درکش میکنم بخدا ولی منم آدمم دلم محبت میخواد خب ، خسته شدم ازین زندگی ، صبح تا شب منتظرم همسرم بیاد بغلش کنم باهاش وقت بگذرونم تهش اینطوری میاد میزنه تو ذوقم😭 چیکار کنم؟ نمیدونم درک میکنین یا نه ولی خیلی سخته آدم تو متاهلی تنها باشه حتی نتونه با شوهرش دو کلمه درد و دل کنه 😭 هر روز فقط از تنهایی میشینم یه گوشه گریه میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه هفت غروب میاد خونه چرا انقدر خسته هست؟مثلا تا هشت بخوابه بعد بیدار بشه باهم وقت بگذرونینبرین شبگ ...
بدبختی اینه مهمونی هم میریم میره یه گوشه، مثلا خونه مادرشوهرم میریم یا دراز میکشه یا تو گوشیه، برعکس جاری و برادر شوهرم یکسره کنار همن باهم لاو میترکونن، رابطه اونا رو میبینم حالم خراب تر میشه
اره خیلی به خودم میرسم، دوش میگیرم لباسهای جذاب میپوشم ، اتفاقا اصلا پر حرفی نمیکنم با لبخند سلام میکنم بغلش میکنم ، صدای ماشینش میاد سریع میرم پشت در بدون اینکه در بزنه در و باز میکنم ، خودم حس میکنم اینقدر بهش محبت کردم ازم زده شده ،