2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 41 پست
شوهر منم عین شوهر شماست هر روز صبح ساعت شش صبح از خونه میزنه بیرون تا ده شبوقتی میاد به حدی خسته ست ...

خدا شاهده خیلی درکش میکنم، حرف شما هم درسته، ولی نمیدونم خیلی دلم نازک شده ، قبلا اینقدر محبت می‌کرد پر توقع شدم الان اینطوری میکنه عذاب میکشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرشب بهترین لباس هامو براش میپوشم ، دوش میگیرم به خودم میرسم ولی به چشش نمیاد حتی یه تعریف خشک و ...

آخه هفت غروب میاد خونه چرا انقدر خسته هست؟

مثلا تا هشت بخوابه بعد بیدار بشه باهم وقت بگذرونین

برین شبگردی

برین مهمانی 

هرشب یه برنامه بزارین

باهاش حرف بزن 

من 15ساله ازدواج کردم .همه چیه همسرم خوبه ولی همین که نمیشه باهاش دردو دل کنم خیلی بده .منم همش گریه ...

وای دقیقا منم همینه وضعم تا یه کلمه حرف میزنم دعوا میشه اصلا درد و دلای من و به چشم دعوا میبینه 

برو سرکار خودتو سرگرم کن هدف داشته باش صبح تا شب منتظر شوهرت نشستن فقط فرسودت میکنهشاید سرکار رفتی ی ...

تو فکرش هستم فعلا دانشجوام امسال درسم تموم شه برم دنبالش

آخه هفت غروب میاد خونه چرا انقدر خسته هست؟مثلا تا هشت بخوابه بعد بیدار بشه باهم وقت بگذرونینبرین شبگ ...

بدبختی اینه مهمونی هم میریم میره یه گوشه،  مثلا خونه مادرشوهرم میریم یا دراز میکشه یا تو گوشیه، برعکس جاری و برادر شوهرم یکسره کنار همن باهم لاو میترکونن، رابطه اونا رو میبینم حالم خراب تر میشه 

کاش میتونستم یعنی سر سفره هم گوشی دستشه یه بار عین آدم شام نخوردیم

تذکر بده 

وقتی حالیش نمیشه 

بگو جای اسباب بازی سر سفره شام نیست 

اگه میل نداری نیاز نیست چیزی بخوری 

تذکر بده وقتی حالیش نمیشه بگو جای اسباب بازی سر سفره شام نیست اگه میل نداری نیاز نیست چیزی بخوری

ازین به بعد دوست دارم رفتارم و باهاش عوض کنم زیادی مهربون بودم حس میکنم داره ازم سوءاستفاده میشه🥲 به نظرت چیکار کنم حساب کار دستش بیاد ؟

کاش میتونستم یعنی سر سفره هم گوشی دستشه یه بار عین آدم شام نخوردیم

شوهرت میاد خونه آرایش داری؟لباست مرتبه؟

شربت ..شیرموز ..نوشیدنی براش آماده کردی؟؟

وفتی میاد ی بند پشت سر هم حرف میزنی سوال پیچش میکنی؟

مثل چسب قطره ای مچسبی بهش؟

غر میزنی؟

یا اینکه گدایی محبت میکنی؟؟؟

ازین به بعد دوست دارم رفتارم و باهاش عوض کنم زیادی مهربون بودم حس میکنم داره ازم سوءاستفاده میشه🥲 ب ...

مردا نمیفهمن 

ب من اگه خیلی فشار بیاد فقط اون محیط رو ترک میکنم میرم اتاق ک نبینم کاراشو ....

بعد میبینه دور و اطرافش خلوت شد هی صدا میزنه ،یا ب پسرم میگه برو ببین مامان کجاست 

زیادی تو چشم نباش 

تو هم برو رو تخت فیلم ببین ،چرا خودتو اذیت میکنی 

بتونی بری سرکار هم خوبه

شوهرت میاد خونه آرایش داری؟لباست مرتبه؟شربت ..شیرموز ..نوشیدنی براش آماده کردی؟؟وفتی میاد ی بند پشت ...

اره خیلی به خودم میرسم، دوش میگیرم لباس‌های جذاب میپوشم ، اتفاقا اصلا پر حرفی نمیکنم با لبخند سلام میکنم بغلش میکنم ، صدای ماشینش میاد سریع میرم پشت در بدون اینکه در بزنه در و باز میکنم ، خودم حس میکنم اینقدر بهش محبت کردم ازم زده شده ،

اره خیلی به خودم میرسم، دوش میگیرم لباس‌های جذاب میپوشم ، اتفاقا اصلا پر حرفی نمیکنم با لبخند سلام م ...

خب ...ارایش و اینا خوبه اینو همیشه انجام بده ...

وقتی میاد ذوق زده نشو  بزار اون بغلت کنه ..ی دست و خسته و نباشی بگو برو آشپزخونه..

چای و شربت یا هرچی ببر براش ولی ...با سکووتتت انجام شون بده بعد ..خودت و برو آشپزخونه سرگرم نشون بده..

بزار اون بپرسه چ خبر کجا بودی چکار کردی ...کوتاه جواب بده ..با اشتیاق نگو ... بزار فکر کنه حوصله شو نداری ..