2777
2789
عنوان

لطفا بگید که چکار کنم

122 بازدید | 9 پست

بچه ها  داداش زن عمو فوت شده. جوون بود و دهه شصتی و دوتا فرزند کوچک داره.

من شاری ساکن هست که با اتوبوس ۸ ساعت راهه. ما دوران مجردی با زنعمو در یک ساختمان زندگی می کردیم و تبعا گاهی برادرش رو هم می‌دیدیم. همسرم باید آمروز بره مأموریت   تا شنبه نمیاد. منم اگر برم فقط امشب ۱۲ شب اتوبوس هست و باید دختر ۵ ساله رو ببرم با اتوبوس چونکه پدرش میره مأموریت و در شهر غریب کسی رو ندارم بمونه پیشش.

بنظر شما برم تسلیت یا تلفنی صحبت کنم؟ البته میدونم زن عمو بعدا حرف درمیاره.

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت ساعت راه خیلی زیاده ولی اگه تا شنبه تنهایی خب با بچه ت بلند شو برو یه دیداری هم با خونوادت داشته باش

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
شوهرتون چی میگه؟روحشون شادمن بودم تلفنی تسلیت میگفتم

میگه خودت بهتر میدونی میل خودته

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
نه منطقه ما چهلم نداریم

بزار حرف در بیاره

ی زن تنها با بچه ،۸ ساعت تو اتوبوس بری،هزارتا اتفاق ممکنه بیوفته

خطرناکه

وقتی همسرت نیست جاهایی ک دورن نرو

اون خانمم باید درک کنه و بعدا براش توضیح بده و تسلیت بگو

دوس داشت قبول کنه، نداشت نکنه

تو برحسب شرایطت این تصمیمو گرفتی

عمدی ک نیست

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒