2777
2789

دوسالی هست با یکی در ارتباطم همهههه جوره دوسش دارم و ثابت کردم اونم دوسم داره باهم قولو قرار ازدواج گذاشتیم ولی خیلی اذیت میشم از اینکه خیلی از دخترا پیگیرشن حالم بد میشه واقعا حتی امشبم گف دوستم بهم گفته رفیق دوست دخترم روت کراشه من ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌به شدتتت اذیت میشم خوش قیافه و خوش هیکله وضع مالیشون خوبه واسه همین دخترای زیادی پیگیرشن با اینکه خانواده ها در جریانن ولی دست خودم نی کاش زودتر بهم برسیم🥲

اگه به عشقتون رسیدید تعریف کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بنده خدایی تو اقواممون هست اون تجربه کرده بود همیشه میگفت ترس از. دست دادنش تموم شد از دست دادمش

خاندازه هاشون نزاشتن برسن‌ بهم وگرنه همو انقدر دوست داشتن هنوزم میگه چشمشون‌ به چشم هم دیگه میخوره همیشه حسرت تو نگاهشونه