2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا تو مدت طولانی ۱/۲ تومن کلا داده  میگه چیزی میخوای بگو ولی من میگمم نمیگیره یا ارزونش رو میگیره هیچی ندارم ناخنام در اومده پول ندارم برم ترمیم برگشتن یکیشون شکست یکش هم از گوشت شکست تا چند روز خون و کنده شد

منو همسرم شاغلیم از اول ازدواج تاحالا حقوق مون رو ب یک حساب مشترک واریز میکنیم حالا کلا خرج خونه و بچه ها و رسیدگی به خودم و ...‌ از اونه

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

هفته ای یه تومن میده ، اخر ماه هم باز یه جا یه مقدار میده ،میشه ماهی حدودا ۱۰ تومن ، اما خرج خونه و لباس و خریدای دیگه هم با خودشه ، اینارو واسه پول تو جیبی میده ،خودمم کار انلاین میکنم 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
هفته ای یه تومن میده ، اخر ماه هم باز یه جا یه مقدار میده ،میشه ماهی حدودا ۱۰ تومن ، اما خرج خونه و ...

خوشبحالتون واقعا خسته شدم از دست دراز کردن ندادن میگه بگو میگیرم اما خب من دوست دارم پول بده نگه دارم

عذرمیخوام بحث تون نمیشه؟که شما هم خرج خونه ٫..میدین

نه توافق کردیم دیگه 

ایشون از اول گفتن کل هرج خونه و خودمو و بچه ها با خودشون ولی قبول نکردم راستش دلم نیومد اینجوری مجبور میشد ۲ شیفت کار کنه

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

کلا تو مدت طولانی ۱/۲ تومن کلا داده میگه چیزی میخوای بگو ولی من میگمم نمیگیره یا ارزونش رو میگیره ه ...

همسر منم همینه ماهی ۲ میده بعد میگه چیزی خواستید میگیرم اونوقت میگم صندل تابستونی میگه عید کفش خریدم میگم لباس زیر میگه حالا ماه بعد اینجوری میشه 

کلا خرجا میفته باهمون دوتومن 

دیگه نه میشه کاشت ناخون مژه هیچی رفت

اصلاح و ابرو و رنگ هم خودم خونه انجام میدم 

اون دوتومنم همون چند روز اول پول خوراکی دخترم و اسنپ و کرایه ماشینی چیزی میشه