2777
2789
عنوان

خودکشی

1366 بازدید | 21 پست

سلام 

کسی از نزدیکاتون بوده که خودکشی کرده باش؟

دیدگاهتون نسبت بهش چیه

من خیلی خسته و در مونده‌ام

توان ادامه دادن ندارم

من لحظه به لحظه زجر کشیدم

نمیخوام وقتی میمیرم پشتم پیش خواهرم اینا جوری بگن که انگار از سر بی عقلی بوده کارم

نه که حرف بقیه به طرفیم باش نه..فکرم میره پیش خواهرم اینا که نکنه اذیت بشن

مغزم خسته‌اس

هرشب مرگ آروم از خدا خواستم 

دستش درد نکنه اینم ازم دریغ کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبره امشب همه میخوان خودکشی کنن وواااا

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

اره نزدیکترین ادم زندگیم...گفتن میمیره !

خانوادمون داش میمرد میپاشید

دکترا گفتن ۹۰درصد میمیره اماده باشید

ببین قلبم داره منفجر میشه اینو میگما 

خیلی روزای سختی بود

خدا معجزه کرد

زنده موند

پشیمون

دوباره برگشت ب زندگی

الان حالش خیلی خوبه

خیلی بهتره

ولی من اونروز مردم ! من خواهرشم افسردگی میاد سراغم چند وقت یبار

الان دوباره دارم دیونه میشم وقتی یادم میاد بیمارستان رو تخت چجوری بود

میتونی تو غذات جیوه بریزی وقتیم که میخان دلیل مرگتو تشخیص بدن میگن حادثه چیزی بوده 😐 ولی نکن خواهرم ما هم فشار زندگی میکشیم ولی خودمونو نمیکشیم همه سختی دارن قوی باش برین دهن سختی 

عزیزم انشالله به حق این شب ها دلت پر از آرامش بشه ، شاید اصلا هیچ کدوم از ما نتونیم درکت کنیم ولی اصلا به این چیزا فکر نکن با خودکشی چیزی که بهتر نمیشه فقط این عذاب هایی که الان می‌کشی چندین هزار برابر میشه الان شاید تو موقعیت وحشتناکی باشی ولی وضعیت این جور نمی‌مونه مطمئن باش سعی کن خودت رو آروم کنی خیلی از آدم ها هستن تو موقعیت های بدی هستن ولی صبر میکنن و بعد از سختی راحتی هست تو هم مثل اونا همه چیز یک جور نمی‌مونه مطمئن باش 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

به خدای بالای سرم قسم اینجا و این لحظه آخرین جایی که دارم حرف میزنم

اولش ترسیدم ولی الان نمی‌ترسم

کسی و ندارم که باهاش حرف بزنم واس بار آخر 

خواهشم به عنوان یه غریبه اینه واس خواهرم اینا دعا کنین که فراموشم کنن من واس این زندگی خیلی ضعیف بودم