2777
2789
عنوان

همین الان حال دلت چطوره

157 بازدید | 27 پست

هرچی دلِ تنگتون میخواد بنویسید و خودتون رو خالی کنین

از حالِ خوب و بدتون بگید

از غماتون بگید

از خوشیاتون بگید

اگه ذوق چیزیو داریو و کسیو نداری که اونم باهات ذوق کنه اینجا بگو ما برات ذوق میکنیم🙂‍↔️

اگه دلت از کسی شکسته و ناراحتی و کسی و نداری ، اینجا از دلِ شکستت بگو و ما هم شریک ناراحتیت میشیم🙂‍↕️

اگه خوشحالی بابت نعمتای زندگیت ، اینجا بگو ماهم شریک حال خوبت میشیم🫠

میخوای حاجتت برآورده شه؟ اینجا من و بچهای نی نی سایت برات دعا میکنیم

اینجا با دنیای بیرون فرق میکنه

اینجا کسی نیست که بخاطر غماتون خوشحال بشه و از خوشحالیتون ناراحت بشه

اینجا کسی نیست که چشم دیدن حالِ خوبتونو نداشته باشه

خلاصه اش کنم و بگم که آره دیگه رفیق همین الان حالِ دلِ مهربونت چطوره قربونت برم؟🙂‍↔️🌱

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتم از اینکه رانندگیم انقدر افتضاحه🥲

یعنی منم میتونم یه روز درست و حسابی رانندگی کنم؟هعی خدا🥲تو چطوری دوست عزیز؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

حال دلم با یاد خدا خوب است الا بذکر الله تطمعن القلوب

ایشالله همیشه خوب باشی❤️

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

به طرز عجیبی تو غمگین ترین حالت ممکنم

اونم دلیلش یه آدمی بود مبگفتم بعد خدا فقط اونو دارم و فقط به اون اعتماد داشتم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
شکرخوبم عزیزم منم براتون بهتریناروارزومیکنم

همیشه خوب باشی مهربون ممنونم ازت❤️🙂‍↕️

دلم خون برا سه ساله برا شیش ماهه تشنه لب ک گلوش پاره کردن ب جای آب دادن . دلم خون برا مادری ک بچشو میفرسته سیرابش کنن ولی دیگه نمیبینتش . دلم خون برا پدری ک بچه هاش جلو چشماش پر پر شدن سرشو گذاشتن تشت طلا دادن دختر سه ساله اش برا دختر سه ساله ای ک گوشواره هاش از گوشش کندن دستاشو بستن رو اسب بردن افتاد بدنش پاره پاره شد برا ۱۴ ساله ای ک همه اینارو ب چشم دید دلم خون برا اونی ک رفت آب بیاره دست جدا بدن تیکه تیکه مشک پاره ب دندون گرفت وای چ غم عظیمی این محرم ک دردا خودمم یادم رفته  

من میخواهم همرو بکشمممم یوهاااااهاااا نه ولش کن

😂😂😂🩷

ناراحتم از اینکه رانندگیم انقدر افتضاحه🥲یعنی منم میتونم یه روز درست و حسابی رانندگی کنم؟هعی خدا🥲تو ...

همه چیز به مرور خوب میشه دخترگل ، اونایی که رانندگیشون عالیه که تو شکم مادرشون یاد نگرفتن ، توهم میتونی🩷🌱

منم الحمدالله خوبم🤍