2777
2789
عنوان

خودکشی

156 بازدید | 10 پست

من‌ آدمی‌ که بخواد‌ خودکشی‌ کنه‌ نیستم‌ ولی گاهی‌ وقتا‌ میاد‌ به سراغم‌ که خلاص کنم خودمو‌ 

دو تا بچه دارم‌ شوهرم‌ آدم‌ سرد و بی احساسیه‌ همش‌ تحقیر و توهین‌ میکنه‌ یبار‌ مریض‌ شدم‌ حالم‌ دست‌ خودم‌ نبود‌ که‌ آخر سر بیمارستان‌ اعصاب‌ و روان‌ بستریم‌ کردن‌ 

دیروز‌ دعوامون‌ شد‌ گفت‌ تو از‌ اولش‌ مریض‌ بودی‌ در حالی‌ که بیمحلیای‌ اون‌ سرد‌ برخورد‌ کردناش‌ منو‌ روانی‌ میکنه‌ 

دیروز‌ کلی‌ تحقیرم‌ کرد‌ گفت‌ تو‌ هیچی‌ نیستی‌ 

از دیروز‌ تا حالا‌ هم‌ حرفی‌ باهام‌ نزده‌ همش‌ سرش‌ تو گوشیه‌ 

گفتم‌ بیا‌ طلاق‌ بگیریم سکوت‌ میکنه‌ منم‌ خسته‌ شدم‌ دیگه‌ طاقت‌ این‌ رفتاراشو‌ ندارم‌ نمیتونم‌ تو خونه‌ تحملش‌ کنم‌ 

و اینکه‌ بچه‌ اولم‌ معلوله‌ و فکرم پیش‌ اونم‌ هس

مستقل شو شاغل شو به نظرم بهترین کاره دیگه نمیتونه بگه توهیچی نیستی ازت حساب میبره

چطوری با دو تا بچه که یکیشم‌ اگه من پیشش نباشم‌ نمیشه‌ 

یکیم شیر میخوره

منم بعد از بچه دار شدنم شوهرم سرد شده 

خودمم افسردگی گرفتم

شاید باورت نشه ولی یکساله با هم رابطه نداریم 

دارم اذیت میشم ولی عین خیالش نیست

منم گاهی فکر خودکشی میاد تو سرم ولی بلافاصله میرم مدیتیشن میکنم

خیلی کمک میکنه که آروم بشم

امتحان کن شاید برای تو هم جواب بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بعد از بچه دار شدنم شوهرم سرد شده خودمم افسردگی گرفتمشاید باورت نشه ولی یکساله با هم رابطه نداری ...

واقعا‌ چطوری تحمل‌ میکنین‌ نه بوسی نه بغلی‌ انگار‌ دو تا غریبه تو خونه ایم‌ حتی‌ حرفم‌ نمیزنه‌ باهام‌ آنقدر میشینم‌ فکر‌ میکنم‌ که آخر سر حس میکنم‌ مغزم داره منفجر میشه

نمیدونم‌ امتحان‌ میکنم

واقعا‌ چطوری تحمل‌ میکنین‌ نه بوسی نه بغلی‌ انگار‌ دو تا غریبه تو خونه ایم‌ حتی‌ حرفم‌ نمیزنه‌ باهام ...

خیلی حس بدیه 

گاهی با خودم میگم یعنی من زشتم یا بد هیکلم که براش جذاب نیستم ؟

دیگه یه زن باید چی داشته باشه که برای مردش جذاب باشه

بیبی فیلم و هیکلم یه ذره با قبل بارداری تم فرق نکرده 

دیگه نمیدونم باید چیکارکنم

خیلی حس بدیه گاهی با خودم میگم یعنی من زشتم یا بد هیکلم که براش جذاب نیستم ؟دیگه یه زن باید چی داشته ...

خدا به دلتون‌ آرامش‌ بده‌ خیلی‌ سخته‌ میدونم‌ چون‌ خودمم‌ همین‌ وضعیتو‌ دارم‌ من‌ قبل‌ شوهرم‌ خیلی‌ روحیه‌ خوبی‌ داشتم‌ از وقتی‌ که باهاش‌ ازدواج‌ کردم صفر شدم‌ دیگه

خدا به دلتون‌ آرامش‌ بده‌ خیلی‌ سخته‌ میدونم‌ چون‌ خودمم‌ همین‌ وضعیتو‌ دارم‌ من‌ قبل‌ شوهرم‌ خیلی‌ ...

خدا آرامش رو بهمون برگردونه 

خدا هیچ زنی رو اسیره مرده سرد نکنه

کاش ما خانوم ها هم میتونستیم در کناره شوهرمون یه شوهره صیغه ای هم داشته باشیم 😁😁 

اسلام دست و پامون رو بسته 😂😂

طلاق ام نمیده لعنتی

خدا آرامش رو بهمون برگردونه خدا هیچ زنی رو اسیره مرده سرد نکنهکاش ما خانوم ها هم میتونستیم در کناره ...

اره واقعا کاش میشد یکی بهمون‌ محبت میکرد منکه تمام‌ جونم‌ خسته س از این زندگی