2777
2789
عنوان

اگه خانواده بهت بگه کادو تولد چی میخوای شما چی میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 31 پست
یکم ارزون تر😅

سبک یک گرمی نیم گرمی بگیر

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر میخوان هزینه کنن؟؟؟ این مهمه 

در وهله اول آیا میتونن طلا بخرن اگ میتونن و دوست داری انگشتر النگو دستب بند و .‌‌ ...

گوشیت نو هست نمیخوای عوض کنی اینم مورد دوم 

وسیله ای مث لب تاپ هدفون و این چنینی نیاز داری .....

پول نقد 

وسیله ای واسه استفاده خودت پیز و صندلی جدید تخت جدید و ‌..‌

و خرید های  جزئی لباس و اینا 

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
بهترین کادو من سلامتی شماست ماکروفر 😊

این مامانه منه😂

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
لطفا همون چیز سنگینو بخواهاصلا بخاطر منلطفاااا

اونسری ایرپاد میخواستم بعد برام مدله سیمیشو گرفتن خیلیم خوشحال بود مامانم که بیا اینم همونی که میخواستی دیگه راستش منم خیلی تشکر کردم و زور زدم خودمو خوشحال نشون بدم😅(بماند طرح روشم گل گلی بود)

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/
کتاب،لباس،وسایل مورد نیاز ....

راست میگین فکر کنم لباس هم ایده خوبی باشه تنوعشم که زیاده

اونسری ایرپاد میخواستم بعد برام مدله سیمیشو گرفتن خیلیم خوشحال بود مامانم که بیا اینم همونی که میخوا ...

پسری؟ وای گل گلی برا پسر 🫠😂

عیب نداره بابا 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

پسری؟ وای گل گلی برا پسر 🫠😂عیب نداره بابا

اره راستش هنوز که هنوزه نوعه🫠تو جعبش

سالی یباره دیگه دلت مهمتره😁

راس میگین تهش میگن بودجمون نمیرسه ولی عوصش میگم راحت میشم😃

اره راستش هنوز که هنوزه نوعه🫠تو جعبش

آهان فهمیدم بگو پول بدن بهتر از هرچیزیه خودت هرچی دوست داشته باشی میخری

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چقدر میخوان هزینه کنن؟؟؟ این مهمه در وهله اول آیا میتونن طلا بخرن اگ میتونن و دوست داری انگشتر النگو ...

راس میگینا پولم بد نیست عوضش خودم یا پس انداز میکنم یا میدم باهاش اون کفشرو میخرم دیگه فشارم نمیاد بهشون

من خودم از این کفش آلستارا خیلی دلم میخواست ولی فکر کنم گرون دربیاد براشون

آل استار اصلش که آره گرونه ولی چندبار شنیدم میگفتن اصلشو گرفتن اما زود پاره شده 🫠

فیکاشم بد نیستنا اونام باز خوب و بد دارن بگرد خوبشو بگیر قیمتشم معمولی میشه

منم قصد داشتم امسال بگیرم ببینم چی میشه

آهان فهمیدم بگو پول بدن بهتر از هرچیزیه خودت هرچی دوست داشته باشی میخری

اده خیلی خوبیه ممنون