2777
2789

سلام

راستش خیلی تو جوابش موندم از یه طرف میدونم نمیشه خیلی چیزه سنگینی بخوام از یه طرفم اینقدر همیشه به فکره بقیه بودم تاحالا فکر نکرده بودم که:پس خودم چی میخوام؟برای همین یکم کمک میخواستم شما بودین چی میگفتین😅

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الحمدلله چیزی کم نزاشتن برام 

ولی من عاشق عطرم 🥲

بگن سلام میگم عطر😂💔

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
هر چی دلت میخواد بگو چی دلت میخواد؟

من خودم از این کفش آلستارا خیلی دلم میخواست ولی فکر کنم گرون دربیاد براشون 

بدترین نوعِ دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره!میشوره میذارتت کنار اما تو تازه نوشتی،اختزام خوذتو نکه داز..!:/

در حال حاضر گوشی میخوام 

نه که این گوشی دستم بد باشه هاا

ولی گوشی خودم افتاد تو رودخونه😂💔

دیگه گفتن تو سابقه نگهداری از گوشیت بده نمیگیریم برات 

اینم گوشی مامانمه دستم

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

بستگی داره به چی نیاز داشته باشی یا به چی علاقه داشته باشی 

من درحال حاضر یه عبا چشممو گرفته ۴۸۰۰ اونو می‌خوام 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵