2777
2789
عنوان

یهو خواستگارام قطع شدن

471 بازدید | 37 پست

قبلا خواستگار داشتم ولی یهو قطع شدن. خیلی ناگهانی دیگه یدونه خواستگارم زنگ نمیزنه. ۲۸ سالمه میترسم همینطور ادامه پیداکنه و نتونم ازدواج کنم. لطفا اگر دعا یا ختمی برای ازدواج بلدین بگین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خدا توکل کنبد 

مشهد برید

منم براتون دعا می کنم

منم قبلا خواستگار زیاد داشنم الانم دارم اما کم

خانوادم نمیزارن ازدواح کنم‌چون خواهر بزرگتر دارم

اونم توقعش رفته بالا 

نه خودش میره نه میزاره من برم

۲۵ سالمه

خواهرمم ۳۴

برام دعا کنید ...

منم از ۱۳ سالگی خاستگار از در و دیوار میریخت برام خیلی حیلی ژیاد امکان نداشت برم تو ی جمعی حداقل ی نفر خاستگاریم نکنه، تا ۲۲ سالگی یهویی تخم خاستگارو ملخ زد دیگه اصلا خاستگار نیومد برام ۲۵ سالگی با دوس پسرم ازدواج کردم

هیچ کدوم خوب نبودن یا زیادی سخت گیری؟؟؟

اکثرشون خیلی واضح مناسب نبودن بجز ۲ مورد. اون ۲ مورد هم با نظر مشاور ازدواج رد کردم. یکیشون تو جلسات آشنایی چندتا دروغ گفته بود و برای توجیه دروغش باز دروغ میگفت. دومی خیلی تحت تاثیر مامان و خواهرش بود و حرف درمی‌آورد و قهر میکرد. 

ب خدا توکل کنبد مشهد بریدمنم براتون دعا می کنممنم قبلا خواستگار زیاد داشنم الانم دارم اما کمخانوادم ...

خدا به خواهرتون کمک کنه. ۳۴ دیگه دیره. کاش اگر موقعیت مناسب پیش اومد بزرگترها رو واسطه کنین خانواده تون رو راضی کنن