2821
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

74 بازدید | 8 پست

دوستان سلام‌ من قبلا پیش دو ماما رفتم و قرص ضدبارداری تجویز کردن ولی خوب نشدم و بدتر باعث شد مقدار خون‌پریودی کم بشه الان قطع کردم و موی زائده دارم و میخوام‌موی زائد رو درمان‌کنم و از بین ببرم، نمیدونم راهکار چیه؟ از دارو هم میترسم استفاده کنم و بدتر کنه و رو تخمدانم اثر بد داشته باشه...بهتره چکار کنم؟ اینم بگم‌ پریودیم منظمه

یه دکتر خوب پیدا کن ادامه بده

منم قرص خوردم پریودام کم شده بود ولی خیلی تاثیرات خوبی داشتم میدیدم ریزش موم قطع شده بود پوستم‌عالی شده بود چند وقت بازم رعایت نکردم همش برگشت الان دوباره شروع کردم

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

لینک این کانال (کانال پشتیبانی داروهای زنان) 👇🏻فقط و فقط بانوان محترم وارد شوند.    https://eitaa.com/joinchat/3089433007Cfe1ed13b11

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لینک این کانال (کانال پشتیبانی داروهای زنان) 👇🏻فقط و فقط بانوان محترم وارد شوند. https://eitaa. ...

این کانال عضو شو،تمام بیماری های زنان رو با درمانش توضیح میده

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

یه دکتر خوب پیدا کن ادامه بدهمنم قرص خوردم پریودام کم شده بود ولی خیلی تاثیرات خوبی داشتم میدیدم ریز ...

چه قرص هایی خوردین؟ 

اخه من نگرانم و مجردم و نمیدونم ممکنه کم شدن خون پریودی اثر منفی بزاره..قبلا سه روز پریودی شدید داشتم ولی وقتی که‌میخورم میشه نصف روز!

گفتم‌پیش متخصص غدد داخلی برم ببینم چی میشه

چه قرص هایی خوردین؟ اخه من نگرانم و مجردم و نمیدونم ممکنه کم شدن خون پریودی اثر منفی بزاره..قبلا سه ...

منم مجردم

سیبل و دوفامد و ویتامین و مکمل

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
سیبل خوردم همین مشکلی که توضیح دادم رو داشتم دوفامد رو نخوردم..ولی اخه مصرف طولانیه دارو هم خوب نیس

سه چهار ماه بخوری اثرشو میزاره 

در کنارش باید همیشع پیاده روی داشته باشی مصرف قند کم باشه میوه و سبزی خیلی بخوری