2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سایز یک زیاد نگیر اصلا 

اصلا شاید مارک مای بی بی بهش نسازه

ریسک نکن 

فعلا سه تا دونه سایز تازه متولد شده براش بگیر 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
اگه میخوای از الان بگیری بمونه بیشتر سایز سه بخر ، سایز یک و دو زود کوچیک میشه

الان ۱۲تا بسته سایز ۳گرفتم ۳تا بسته سایز ۲ولی یک نگرفتم هنوز به نظرتون واسه بیمارستان سایز صفر ببرم یا همون یک خوبه

مامان فسقلی جون 
الان ۱۲تا بسته سایز ۳گرفتم ۳تا بسته سایز ۲ولی یک نگرفتم هنوز به نظرتون واسه بیمارستان سایز صفر ببرم ...

وااای نگیر دختر اخه ازکجا میدونی بهش میسازه یانه

من ۳بسته مای بیبی داشتم بهش نساخت مجبورشدم بدم به خیریه

وااای نگیر دختر اخه ازکجا میدونی بهش میسازه یانهمن ۳بسته مای بیبی داشتم بهش نساخت مجبورشدم بدم به خی ...

مای بیبی که مارک خوبیه به نظرم از بقیه پوشکا بهتره واسه دوتا خواهر زادم استفاده کردیم عالی بود

مامان فسقلی جون 
وااای نگیر دختر اخه ازکجا میدونی بهش میسازه یانهمن ۳بسته مای بیبی داشتم بهش نساخت مجبورشدم بدم به خی ...

مثل من 

کلی نوار بهداشتی خریدم یه دونه اش باز کردم بهم نساخت .بخشیدم به دیگران 

به اونا ساخت 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
مای بیبی که مارک خوبیه به نظرم از بقیه پوشکا بهتره واسه دوتا خواهر زادم استفاده کردیم عالی بود

نه عزیزم این جور حساب نکن 

مای بی بی به بچه برادر و خواهرم ساخت به بچه ی من نساخت مجبور می شدم پوشک خارجی ترکیه ای می خریدم 

اصلا نمیشه اینجوری گعت ممکنه بسازه یا تساره اصلا زودزو نگیر مگه چقدر میخواد گرون بشه اخه

دختر من با مای بینی پاش قرمز میشد افتصاح

دختر من ۸ماهشه من تاحالا دوبسته اصافه تر نگرفتم.

الان ۱۲تا بسته سایز ۳گرفتم ۳تا بسته سایز ۲ولی یک نگرفتم هنوز به نظرتون واسه بیمارستان سایز صفر ببرم ...

بستگی به بچه داره ، من اصلاً سایز صفر نگرفته بودم، همون سایز یک هم دو هفته مصرف شد بعد تا پنجاه روزگی سایز دو گرفتم بعدش سایز سه که مصرفش خیلی بیشتر بود تا یک‌سالگی سایز سه گرفتم