2777
2789

سلام به خانمهای خوش فکر و نازنین نی نی سایت.

من پیگیر تاپیکهای نجلا یا همون کاربر با نام کاربری گناهکار هستم.

دختری که عنوان می کنه اهل اهوازه و بعد از ازدواج با همسرش یک بار به ملاقات دوست پسر سابقش می ره تا بهش بگه دیگه بهش پیام نده اما وقتی بر می گرده خونه همسرش پیامهای دوست پسر سابقش را می بینه و  بشدت کتکش می زنه . کمی بعد نجلا می فهمه که بارداره و متاسفانه در اثر همون کتکها فرزندش را از دست میده.

مدتی بود وضعش بهتر بود اما همسرش دوباره تصمیم به طلاق داره.

لطفا همه بیایید جمع بشید و نظر بدید  تا یک برنامه ای بریزیم بلکه زندگی این دختر از هم نباشه.

من به ذهنم رسید که یک نقشه ای بکشیم تا همسر نجلا یک آسیب در حد تصادف یا شکستگی یا سر خوردن از جایی ببینه و نجلا همون جا باشه و نقش ناجی را بازی کنه و نجاتش بده.

یک نقشه و برنامه ریزی قوی نیاز داریم.

بیایید ببینم چه می کنید.

لطفا فکراتونو خوب به کار بندازید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره نجلا حقیقت بگه ساعت ۱۲ شو این نقشه ها نکشه عیبه

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

نجاتی در کار نیست 

اگر داستانش راست باشه تنها راهش همون طلاقه 

دیگه پیش خانواده همسرشم پیشونی سیاه شد …

اگرم داستان فیک باشه که نیاز به یه تراپیست قوی داره 

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟