2777
2789

دارم با گریه براتون مینیویسم تورو خدا خواهرانه کمکم کنید 

جاریم دوساعت پیش قدم نحسشو گذاش تو خونم بچشم ول کرد به امون خدا بچش رفت تو اتاقم وسایلامو بهم ریخت دیدم یچیزیمو برداشت گذاشت تو جیبش مامانشم 

فقط میوه میخورد و میخندید گفتم عزیزم پسرت یه کوچولو داره شلوغ میکنه میخوای بیاد میوه بخوره با پرویی تمام گفت عزیزم بچست دیگه باید بازی کنه دیدم یه دفعه صدای شکستن میاد رفتم دیدم مجسمه دو تومنیمو  شکسته به مامانش گفتم قهقه میخندید میگف رامتین پسرمم شیطونی نکنن دیدم کاری نمیکنه خودم پاشدم بچه رو از تو اتاق اوردم گفتم بیا پیش مامانت میوه بخور تو راه اومدن یه مجسمه دیگشم شکوند 😭😭

یه لحظه عصبی شدم داد زدم یه لحظه بشین پیش مامانت دیگه خرابکار بچه بی ادب داد زد بیشعور مجسمه خوشکل گرونمو که فرشته بود شکست منم داد زدم به جاریم گفتم اینا خیلی گرون بودن باید پولشو بدید زنیکه پاشد گف رامتین جون مامان انگار دوس نداره اینجا بازی کنی   دراومد گف چغد شما بی فرهنگید دیگه پامو اینجا نمیذارم برا سطح شعورت متاسفم منم گفتم برا شعور تو متاسفم باید پول مجسه هارو بدی بیعشور درو محکم زد به هم رفت دو دقیقه بعدش شوهر بی حیاش هرچی حرف بود بهم زد منم با گریه زنگ زدم شوهرم همچیو گفتم گف مقصر خودتی الان دارم وسایلمو جم میکنم برم خونه مامانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم شما هم جاریت مقصرید

منتهی اول جاریت

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بزرگترا بچه گونه تر رفتار کردن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اسی؟واقعا برات متاسفم

چرا یکی محکم نزدی تو دهن رامتین جون؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

خوب کاری کردی بچه هر چقدر شیرین باشه ادب ازش شیرین تر کجا میخوای بری گریم نکنبشین سرجات تو طلبکار باش برادرشوهرتم  میشستیش مینداختیش رو بند مرتیکه رو 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

چطوری روت شد بگی باید پولش بدی 😑😑

در اتاقت رو قفل میکردی 

وقتی طرف بچه کوچیک داره مجبوری هر چی فکر میکنی ممکنه برداره یا بشکنه و .... باید از جلوی دست برداری حتی خونت زشت بشه بذاری جایی تا وقتی که رفتن برگردونی سرجاش