2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمک کنید

37 بازدید | 10 پست

باید برای کنکور بخونم کل فامیل دکتر صدام میزنن نمیدونن دکتر نشسته راز و نیاز زبان نیافتم بابام بشدتتت انتظار داره ازم خودم از لحاظ روحی بهم ریختم نه میگردم نه درست میخونم خلا انگار، نگرانم که نرسم فلجم رسما 

حالا 

اصلی ترین مشکل:شبا نمیتونم بخوابم روزا هم صبح ساعت 9 هم که بیدار بشم باز ایییینقدر خوابم میاد که گردنمو با دستم نگه میدارم

یه قرصی بگید یه شب خوابم تنظیم شه مشکل معده هم دارم با توجه به این یه خوراکی بگید نیم ساعت دیه بار هی بتونم وسط درس بخورم ارزون باشه ترجیحا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه مثلا امروز نخوابیدم ولی خوابم نمیاد اینقدددررر فکر میکنم ولی صبح از 10 خوابیدم تا 1

می تونم درکت کنم، منم خیلی برای کنکور اذیت شدم از همه جهت، ولی سعی کن برای دل خودت درس بخونی و برای دل خودت زندگی کنی، پیشنهادم اینه صبح زود پاشو یه آهنگ بزار تو گوشت ۱۰ دقیقه برقص، یه دوش کوچیک بگیر و بشین پای درس،خودتو مجبور کن هیچ خبر پست تاپیک داستان ناراحت کننده ای نبینی، فقط طنز و آهنگ شاد

الان دانشگاه هستی عزیزم؟والا تا حالا نرقصیدم ببینم چی میشه ممنونم

الان آلمانم، دیگه ۲۹ سالمه، من آدمی بودم که همه ازم پزشکی می خواستن، به خصوص مادرم، پرستاری قبول شدم، خیلی سرکوفت بهم زدن، ولی الان به خاطر شغلم به راحتی اومدم اینجا و دارم زندگی می کنم، فقط توکل کن به خدا، چون اون از همه بهتر می دونه چی برای آدم بهتر

الان آلمانم، دیگه ۲۹ سالمه، من آدمی بودم که همه ازم پزشکی می خواستن، به خصوص مادرم، پرستاری قبول شدم ...

وااااااای من کل فامیل میدونن همههههه چون تیزهوشانم هییچ نفعی نداره بخدا نمبینم زیاد با مدارس دیگه فرق کنه فقط انتظارات بالا برده کمرم شکسته الان اینقدر سردرگم و بی انگیزه ام نمیدونم از کجا شروع کنم چطوری شروع کنم

وااااااای من کل فامیل میدونن همههههه چون تیزهوشانم هییچ نفعی نداره بخدا نمبینم زیاد با مدارس دیگه فر ...

یه برنامه ریزی کن، ساعت بزار برا درسات، ولی حجم فعلا مشخص نکن، بعدم انقد به خودت سخت نگیر و خودتو سرزنش نکن، با خودت رفیق باش