2777
2789
عنوان

دنیا اصلا جای قشنگی نیست💔💔💔

119 بازدید | 4 پست

اصلا نمیشه بهش دل بست؟ولی نمی دونم چرا گاهی فراموش می کنیم .من که دیگه تصمیم گرفتم هیچ وقت به دنیا دل نبندم.تازه اول جوونیم ولی دوس دارم عمرم زودتر تموم بشه بگذره بره ،کی میشه تموم بشه 

چون امام زمان هنوز نیومده☹️

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدل دنیا همینجوری. ما آدما زیادی جدی گرفتیمش یه طوری که آدم نباید بهش دل ببنده خواستنی نیس

آره ولی تصمیم گرفتم جدی نگیرید خدا کنه هیچ وقت بادم نره