2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقتا خودم بعضی وقتا مادرشوهرم فقط چایی میارم چون میوه رو میچینه با پیش دستی اماده میذاره رو میز

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مادرشوهر ندارم خودم میارم . 

ولی معمولا میشینن مادرشوهر براشون میاره . و بعد خود عروس لیوان و .. رو جمع میکنه میشوره . سمت ما که اینژوره

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

من بخوام در یخچالم باز کنم اجازه میگیرم یا بخوام میوه بیارم واسه همه هم میگم مامان جان الان میوه بیارم؟ و انتظار دارم خونه منم میان همینطور باشن که خداروشکر هستن ولی خب کمک میدم دیگه چون راه دوریم بریم اونجا یک هفته ای میمونیم نمیشه من بشینم پیرزن جلوم خمو راست بشه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

خدایی نمیدونم چرا ولی هر موقع میرم خودم همه کارارو انجام میدم حتی خونشو هم تر تمیز میکنم بعد میام 

۵ماه تو تخت یود همه کاراشو من انجام می‌دادم بعضی روزا ۳۰تا مهمون داشتیم باردارم بودم ولی هیچوقت انتظار ندارم ک رفتم خونش اون برام میوه بیاره واقعن اندازه مادر دوسش دارم خدای سخت نگیرید ب چشم مادر نگاش کنین

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!